Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: a2000 kullanan ARKADAŞLARA SORU VE RİCAM VAR..mehmetim öncelikle teşekkürler abim hayırlı işlerin olsun soruyu soran kardeşim ben düğüncüyüm evet bende korgun bütün serilerini kullandım elbette hepside buzamana kadar güzeldi her aletin kendine göre özelliklri var ben a2000 den önce or700 kullandım pluslu a2000 cıkınca kimseye sormadan ve dinlemeden a2000 aldım nedenmi yamaha bu saatten sonra kötü olacak bir alet cıkartmayacana inandım dinlemeden aldım gözüm kapalı üzerinde belki yaterli olmayacak set var ama kendinde bişeyler katarsın cok güzel olur saond da gelince şimdi t4 de olsa audya 5 de olsa pax3 deolsa tesisatın kötü oldumu alet ne yapsın ama orta halli bir tessisatta dahi a2000 canavar ben ce ileriye dönük ve fiat bakımındada cok cok iyi bir alet HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
Cevap: a2000 kullanan ARKADAŞLARA SORU VE RİCAM VAR..
mehmetim öncelikle teşekkürler abim hayırlı işlerin olsun soruyu soran kardeşim ben düğüncüyüm evet bende korgun bütün serilerini kullandım elbette hepside buzamana kadar güzeldi her aletin kendine göre özelliklri var ben a2000 den önce or700 kullandım pluslu a2000 cıkınca kimseye sormadan ve dinlemeden a2000 aldım nedenmi yamaha bu saatten sonra kötü olacak bir alet cıkartmayacana inandım dinlemeden aldım gözüm kapalı üzerinde belki yaterli olmayacak set var ama kendinde bişeyler katarsın cok güzel olur saond da gelince şimdi t4 de olsa audya 5 de olsa pax3 deolsa tesisatın kötü oldumu alet ne yapsın ama orta halli bir tessisatta dahi a2000 canavar ben ce ileriye dönük ve fiat bakımındada cok cok iyi bir alet HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH