Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: A 2000 yeni ritmlerritimler emo usb durum kit ve v2 plus drum kitlerle düzenlenmiştir okuması için emo usb ve v2 plus olması lazım a2000 için ayrıca rtimleri kendı zevk ve yöreme uygun olarak ayarladım bana güzel gelen size kötü gelebilir zevk meselesi ben ritimde pek bas sevmiyorum belki benim gibi düşünen hoşuna gıden alıp kullanır kolay gelsin bol kazanclar bol müzikli günler .
Cevap: A 2000 yeni ritmler
ritimler emo usb durum kit ve v2 plus drum kitlerle düzenlenmiştir okuması için emo usb ve v2 plus olması lazım a2000 için ayrıca rtimleri kendı zevk ve yöreme uygun olarak ayarladım bana güzel gelen size kötü gelebilir zevk meselesi ben ritimde pek bas sevmiyorum belki benim gibi düşünen hoşuna gıden alıp kullanır kolay gelsin bol kazanclar bol müzikli günler .