Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Slm ben korg a maile atmistim bu konu hakinda bana local bölümü parali set icin korg tarafindan ayrildigini yazdilar locale set atabiliyorsun (ce seti nasil yüklüyorsan) ama sampeler yine rami kapliyor benim istedigi ram kulanmadan ce seti veyada emonun sd kartli seti gibi kendi setimizi locale yüklemek idi !korg bu locale atilan seti bize rami kulanmadan acsa ozaman ram sorunuda kalmaz gerci bende ram problemi olmadi ama rami yeterli bulmayan arkadaslarda var
Slm ben korg a maile atmistim bu konu hakinda bana local bölümü parali set icin korg tarafindan ayrildigini yazdilar locale set atabiliyorsun (ce seti nasil yüklüyorsan) ama sampeler yine rami kapliyor benim istedigi ram kulanmadan ce seti veyada emonun sd kartli seti gibi kendi setimizi locale yüklemek idi !
korg bu locale atilan seti bize rami kulanmadan acsa ozaman ram sorunuda kalmaz gerci bende ram problemi olmadi ama rami yeterli bulmayan arkadaslarda var