Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: 2007 model Megan 2 Satılıktır İlgililere Duyurulur...Selamlar!Vallahi güldürdün beni Allah senide güldürsün...Soru:Alet kaç oktav?Cevap:Valla herhalde 15-20 oktav vardır..Soru:Üzerinde hangi set yüklü?Cevap:Hangi set yüklü bilemiyorum sanırım karışık duygular içerisinde araç, genelde içeriğindeki set full dolu...Soru: Pitch Bendi Sağlam mı?Cevap: Pitch Bendine gelince ön koltuğun hemen yanında kocaman bir kol var ondan bahsediyorsunuz sanırım yerinde duruyor sapa sağlam!...Üniversite sınavının cevapları yukarıda inceleyiniz lütfen....SaygılarımlaSamanyolu Müzik
Cevap: 2007 model Megan 2 Satılıktır İlgililere Duyurulur...
Selamlar!
Vallahi güldürdün beni Allah senide güldürsün...
Soru:Alet kaç oktav?
Cevap:Valla herhalde 15-20 oktav vardır..
Soru:Üzerinde hangi set yüklü?
Cevap:Hangi set yüklü bilemiyorum sanırım karışık duygular içerisinde araç, genelde içeriğindeki set full dolu...
Soru: Pitch Bendi Sağlam mı?
Cevap: Pitch Bendine gelince ön koltuğun hemen yanında kocaman bir kol var ondan bahsediyorsunuz sanırım yerinde duruyor sapa sağlam!...
Üniversite sınavının cevapları yukarıda inceleyiniz lütfen....
Saygılarımla
Samanyolu Müzik