17 Ağustos Felaketi

İyiki Doğdunuz :)

kadirbey1985

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland GW-8
Bundan 12 yıl önce hepimizin bildiği gibi yüzyılın felaketi merkez üssü Gölcük olan bütün Marmara'yı etkileyen deprem çok şeyi değiştirmiştir.Depremde hayatını kaybedenlerden Allahtan rahmet, ailelerine sevdiklerine ise Allahtan sabır diliyorum.

Cevap: 17 Ağustos Felaketi

o günü tekrar yaşadım şu anda.deprem olduğunda erdekteydim.hiç unutamam o geceyi.köpeğim 15 dakika öncesi acayip havlamaya başlamıştı.benim uykum olduğu için pek umursamadım ama son beş dakika öyle bağırıyorduki kalkmak zorunda kaldım.nedir ne oluyor derken öyle bir sallandıkki yere oturup dua ettiğimi hatırlıyorum.koskoca otel çatırdadı ve duvarları çatladı.bizler şanslıydık.hayatını kaybedenlere rahmet dilerim.allah bir daha böyle felaket göstermesin inşallah.

Cevap: 17 Ağustos Felaketi

o günü tekrar yaşadım şu anda.deprem olduğunda erdekteydim.hiç unutamam o geceyi.köpeğim 15 dakika öncesi acayip havlamaya başlamıştı.benim uykum olduğu için pek umursamadım ama son beş dakika öyle bağırıyorduki kalkmak zorunda kaldım.nedir ne oluyor derken öyle bir sallandıkki yere oturup dua ettiğimi hatırlıyorum.koskoca otel çatırdadı ve duvarları çatladı.bizler şanslıydık.hayatını kaybedenlere rahmet dilerim.allah bir daha böyle felaket göstermesin inşallah.

eminim ki bu sitedeki birçok arkadaşımız da o felaketi dolaylı da olsa yaşamıştır ve anlatacakları çok şey de vardır.Demek ki Erdek bile çok fena sallandı, İzmit,Gölcük,Yalova,Adapazarı çok fena sallandı ve eminim ki çoğumuz da gecenin yarısı evde yakalanmıştır.12 yıl geçti ama bu olayı hala unutamam, unutamayacağım kötü kara bir anı olarak hafızamda kalacağı..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri