Siteni Eklereklam


Geri git   Trakya Müzik > Piyanist kaynak > Gem
Sohbet Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Gem General muzic Gem wk serileri Destek hattı Bu forumda isteklerinizi ve sorunlarınızı Dile getirebilirsiniz (gem wk4 wk8 ritim midi rtim set)

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08-25 -2007   #21 (permalink)
Profil
***MüziK***
 
Fatih58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyeliği: 12-05-2005
Şehir: SİVAS, , Turkey.
Yaş: 25
Mesajlar: 1,300
Teşekkür Etmiş: 11
Teşekkür Almış: 51

Sponsor
Standart

bak yusuf kardeşim,a300 almayı düşünüyorsun.bunun için milyonlarca konu açmana gerek yok.açarsın bir topik,dersin ki a300 mü wk2 mi.sonra yazarsın sorunu:ben bir klavye almaya karar verdim,bu iki alet arasında kaldım,siz ne dersiniz.böyle tek başlık yeterli.

gelelim soruya:
ben klavye çalmaya a300tr ile başlamış birisi olarak,bu aleti tavsiye ederim.wk1 veya 2 hiç kullanmadım.a300tr genel anlamda ev kullanıcılarına hitap eden bir alet.ha diyeceksin ki bu aletle düğün çallınmaz mı? eğer ki müzik kulağın iyiyse,klavye çalarken taklılmadan çalabiliyorsan,biraz alete alıştıktan sonra düğün de çalarsın a300 tr ile.tek eksiği pratik olmaması.mesela sesten sese,ritimden ritime geçerken,tempo değiştrirlen,trasnpose falan yaparken uğraştırıyor.ama içerisindeki ritimler sesler çok çok iyi.wk2 den güzel ritimler vardır diyebilirim.ayni bu aletle çalamayacağın parça yok.fiyatına göre son derece güzel bir alet.bu fiyata daha fazlası olmaz zaten yok bulamazsın.niye hafif,niye pratik değil dersen o zaman a1000 in ne anlamı kalıyor?yani uzun lafın kısası be tavsiye ederim.bugün hiçbir düğünde kimse çalınan klavyeye bakmıyor.klavyeyi koy ortaya vcd ye de at bir cd.kimse demiyor niye sen çalmıyorsunda cd çalıyor diye.geçenlerde bi düğüne gittim.baktım sahnede pa80 var.vay güzel bir düğün olacak dedim.neyse düğün başladı.ilk giriş parçsı fena değildi.sonra imkansızı çalmaya başladı.tam bir felaket.ritim ayrı telden çalıyor adam aldı başını gidiyor.parçayı sadece okuyor.yani düz yazı gibi okuyor.yanlış ritimle çaldığı için parçayı ritme uydurmaya çalışıyor.ben kendi kendimi yiyorum,sahnedeki pa80 için içim yanıyor) zavallı alet şu düştüğü duruma bak.ayrıca tesisat iğrenç ötesi.son ses açık sadece gürültü geliyor.evet pa80 buraya kadardı.abimiz bi de halay çalma zahmetini gösterdi ki kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz.bundan sonra devreye vcd denilen teknoloji harikası girdi.ve bir çiftetelli başladı.hemde g 600 le çalınmış ha..tabi millet almadı neyle çalındığını ama ben kaptım tabi hemen.o bitti,sonra meşhur yk halayı.tabi o da vcd den yani.sonra ceylan anteplim istendi.böylece 3 parçayla ilk yarı bitti.gelelim 2. yarıya.eleman başladı bi dans çalmaya.fena değildi bak bu.sonra ilk yarıda çaldığı halayın tıpksını yine çaldı.ben md sandım ama baktım ki pa80 çalıyor.alkışladım tabi.sonra 6/8 kafkas,9/8.sonra bi daha kafkas.sonra misket.tamam pa 80le buraya kadar.gel bakalım vcd.ilk yarıdaki g 600 çiftetellisi yine çaldı.sonra 2/4 lük bir parça,yabancı müzik falan işte öyle gitti.
soruyorum size,koskoca pa80 de hiç mi bi tane çiftetelli ritmi yok da g600 le çalınmış bir md ile yetiniliyor.hiç mi 2/4 yok bu alette.olmaz mı kralı var ama işte kim çalacak.sorun burda!
bunu niye anlattım:yani a300 le düğün çalınır mı? buraya bakarak alası çalınır.orda sahnede pa80 sadece mankenlik yaptı.onun yerine a300 de olsa olurdu.yani kimse bakmıyor bile ne çaldığına.ben dahi 5-6 aylık klavyeci olarak orda o düğünü a300 le çok daha güzel götürürdüm.yani iş alette bitmiyor,kullanıcı da bitiyor.sırf on tane oarça için pa80 alınmaz.yusuf arkadaşım a300tr iyi alet,düşün derim.

Edited by - Fatih58 Tarih: 26/08/2007 01:21:15



Fatih58 ` Diyorki: MEHMETÇİK;
Devletin bekası,vatanın bölünmez bütünlüğü,milletin huzur ve güvenliği için her türlü şartlar altında görev yapan.Vatan için kanayan,vatan için ölüme koşan,Malazgirt'te,Çanakkale'de,Sakarya'da Türklüğün destanını yazan,Gazi olup onurlanan,Şehit olup nurlanan;ASİL TÜRK ASKERİ'nin müşterek adıdır.
Fatih58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26 -2007   #22 (permalink)
Profil
Gelişmiş üye
 
yusufdundar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyeliği: 05-22-2007
Şehir: adana, seyhan, Turkey.
Mesajlar: 119
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor
Standart

saol abi


yusufdundar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
arkadaŞlar, musunuz, olur, yardımcı



Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yardımcı olur musunuz?..Çok mu oluyorum..?? nuans_34 MD (alt yapı ) 10 05-10 -2007 13:28
Yardımcı olur musunuz? Çok önemli..!! nuans_34 MD (alt yapı ) 9 04-04 -2007 18:16
yardımcı olur musunuz? çok acil..!!! nuans_34 MD (alt yapı ) 6 03-28 -2007 18:51
Yardımcı olur musunuz? nuans_34 MD (alt yapı ) 1 03-13 -2007 22:48
yardımcı olur musunuz lütfen çelebi YAMAHA 4 02-21 -2007 02:30

Populer Etiketler
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.