Geri git   Trakya Müzik > Arşiv Forumlarımız > Eğlence
Sohbet Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 06-26 -2008   #16 (permalink)
Profil
Geziyorum
 
isyankar_yilmaz55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyeliği: 06-25-2008
Yaş: 18
Mesajlar: 10
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 4

Sponsor
Standart

yararlı bilgiler vermişsiniz saolun



isyankar_yilmaz55 ` Diyorki: !!!!!!!!!!BeNdEn GiDeN BaNa DöNeR aŞkImI fArKeTtİğİnDe!!!!!!!!!!
isyankar_yilmaz55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
isyankar_yilmaz55 Bu Mesaj Için Teşekkür Edenler:
Alt 09-17 -2008   #17 (permalink)
Profil
GeneL Moderator
 
Nejat Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyeliği: 08-12-2005
Şehir: Freiburg, , Germany.
Mesajlar: 8,310
Teşekkür Etmiş: 269
Teşekkür Almış: 656

Sponsor
Standart Cevap: Capkinlik Dersleri 2008

sevgili bulmanin yollari
Size uygun bir sevgili var ama acaba nerede? Belki şimdi yanınızdan geçti, belki lisede unuttunuz onu, belki aile dostunuzun oğlu. İşte kişiye göre sevgili bulma rehberi.

ÇOK OKUYANLAR: Herhangi biri sizi açmaz. Uzun sohbetler edebileceğiniz, dünya görüşünüzün aynı olduğu kişilere yönelin. Cazip gelen çekici kişiler olabilir ama onlardan çabuk sıkılacağınız kesin. Göze hoş görünen bir süre sonra sıkıcı olabilir ve sohbetleriniz televizyon karşısında sıkışıp kalabilir. Siz iyisi mi kültürel mekanları mesken haline getirin. Örneğin çok sık alışveriş yaptığınız kitapçıda biraz daha fazla vakit geçirin. İlgi duyduğunuz alan sosyoloji mi, o bölümün önünde en az sizin kadar çok vakit geçirecek biri mutlaka yanınıza gelecektir. Kitapçıdaki satıcıları rahatsız etmemekte fayda var. İçeri giren her erkekle konuşmaya girişmeyin. Sezgilerinize güvenin, bir gün o oraya gelecek. Başlangıç hareketiniz, aradığınız kitabı okuyup okumadığını sormak olabilir.

EĞLENCE DÜŞKÜNLERİ: Sizin mekanınız barlar demek mümkün ama, bar çıkışlı pek çok ilişkinin sonunun hüsran olduğunu herkes gibi siz de bilirsiniz. Barlarda, gece hayatında herkes biraz farklı görünmeye çalışır. Siz iyisi mi barlarda değil de, sohbet de edebileceğiniz kafe-barlarda yan masadakileri gözden kaçırmayın. Sarhoş olmamasına dikkat edin, ertesi gün gündüz gözüyle yabancılaşmanızı da önlersiniz böylece. İştahla yiyenlerin keyifli insanlar olacağı gerçeğinden yola çıkarak, tanışmak için ilk adımı atıp atmamaya karar verebilirsiniz belki. Başlangıç hareketinizi tuzu istemek gibi basit bir hareket olabilir.

SPOR TUTKUNLARI: Spor salonlarının uygun yerler olduğunu söylemeye gerek yok ancak biraz daha ileri giderek yazın tenis kortları, kışın kar pistleri ve kapalı yüzme salonlarını da deneyin. Daha ekonomik bir çözüm ise hafta sonları sahilde koşmak ve yürüyüştür. Sizin başlangıç hareketiniz ustalıklı bir çarpışma ya da ayak burkma numarasıdır.

SEÇİCİ OLMAYANLAR: Ben bir sınıfa dahil değilim diyorsanız, hem entel hem eğlenen her an her yerde olabilir bir ruh haliniz varsa siz de arkadaşlarınızı seferber edin. Size uygun olduğunu düşündükleri adaylarla bir randevu ayarlamalarını isteyin. Yani bir çeşit \"kör buluşma\" \"blind date\" ya da \"chat tanışması\" gibi . Ancak bunda hayal kırıklığına uğrama riskiniz biraz daha az, çünkü arkadaşlarınızı sizi az çok tanıyorlar. Sonuç olarak arkadaşlarınızın aynı dertten yani sevgilisizlikten muzdarip pek çok yalnız erkek bulacağından emin olabilirsiniz. Sizin başlangıç hareketiniz neden yalnız olduğunu anlamanızı sağlayacak bir soru olabilir. İyi erkeklerin kapılmış olduğu, geriye sorunluların kalmış olduğu gibi bir gerçeği unutmak ve kendinizi garantiye almak lazım.


Nejat Levent isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17 -2008   #18 (permalink)
Profil
GeneL Moderator
 
Nejat Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyeliği: 08-12-2005
Şehir: Freiburg, , Germany.
Mesajlar: 8,310
Teşekkür Etmiş: 269
Teşekkür Almış: 656

Sponsor
Standart Cevap: Capkinlik Dersleri 2008

Nasil flort edilir

Kadın erkek ilişkilerinde uyulması gereken kurallar olduğu bir gerçek. Çoğu zaman mutlu olmaları beklenen çiftler kurallara uymadıkları için ayrılırlar...

Doğru hareket eden her kadın aklına koyduğu erkeği fetheder. Ama bunun için o \'doğru\' hareketleri bilmek gerekir. İşte size bu hareketlerin listesi..

* İçinizden geldiği gibi hareket edin. Beğenilmek için belli bir tarzda giyinmenize, belli şekilde hareket etmenize gerek yok. Olduğunuz gibi görünmek sizin en doğal hakkınız...

* Erkekler cesur kadın sevdiklerini söylerler ama seçim hakkının kendilerinde olmasına da bayılırlar. Kovalanmak isterler. Aşkından eriseniz de bırakın o gelsin.

ÖZEL HİSSETTİRİN

* Her erkek kendini bulunmaz hint kumaşı sanır. Ama sizin davranışlarınızdan bunu anlaması çok daha büyük keyif verir. İlgiyi ondan asla esirgememelisiniz.

* Hayatı seven, her zaman güleryüzlü kalmayı başaran kadınlar daha seksidir. Erkeğin yerine koyun kendinizi; Neşeli vakit geçirmek varken neden huzursuz olsunlar...

* Görünüşe önem veren insan da seksidir. Pürüzsüz cilt, bakımlı eller, temiz saçlar erkeğin ilgisini çeker. Zaten öyle olunca sizinde kendinize güveniniz artar.

* Herkes kendini etkileyici hissetmek ister. Erkekler de... Bunun için onu baştan aşağı süzün, şaşkınlığınızı gizlemeyin, böylece egosunu kabartırsınız.

* Erkekler kadının gülüşüne bayılıyor. Gülmenin gücünü küçümsemeyin..!


Nejat Levent isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17 -2008   #19 (permalink)
Profil
GeneL Moderator
 
Nejat Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyeliği: 08-12-2005
Şehir: Freiburg, , Germany.
Mesajlar: 8,310
Teşekkür Etmiş: 269
Teşekkür Almış: 656

Sponsor
Standart Cevap: Capkinlik Dersleri 2008

Onu unutabildinizmi ?
Ondan ayrılalı çok uzun bir süre olmadı ama hala altı ay önceki üzgün ve bezmiş modunuzda mısınız acaba? Kendinize soracağınız birtakım sorularla bu duruma bir cevap bulabilirsiniz.

* Sabah kalktığınızda ve gece yatarken onu düşünüyor musunuz?

Cevap \"Evet\"se: Eski aşkınızın arada sırada aklınıza gelmesi çok normal fakat eğer hala yaralarınızla yaşıyorsanız özel bir yardım almanız gerekebilir. Hayatınız çok değerli ve geçmişe takılarak üzülecek zamanınız yok. En iyisi yolunuza devam edin.

Cevap \"hayır\"sa: O zaman bu yazıyı okumaya devam edin.

* Hayata ilk ayrıldığınız günkü gibi kara gözlüklerle mi bakıyorsunuz?

Cevap \"Evet\"se: Karamsarlığınız ve amaçsızlığınız geçmemiş demektir. Sevgilinizden uzun süredir ayrısınız ama hala geçmişle yaşıyorsunuz. Bunu yenmeye çalışın. Hayatınızın tadını çıkartmayarak büyük bir suç işliyorsunuz.

Cevap \"Hayır\"sa: İşte bu harika! Bütün yaşadıklarınızı önümüzdeki günlerde yaşayacağınız yeni ilişkilerinize eğlenceli bir malzeme yapabilirsiniz.

* Yeni şeylerle ilgilenmeye başladınız mı? Yeni hobiler edindiniz mi?

Cevap \"Evet\"se: Harikasınız. Kendinizi daha iyi ifade edecek yollar bularak kendini keşfetmek harika bir şeydir.

Cevap \"Hayır\"sa: Neyi bekliyorsunuz? Çok mu meşgulsünüz? Çok mu üzgünsünüz? Hadi ama ilgilenebileceğiniz bir sürü şey var ortalıkta. Hayatınıza renk katmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz.

* Seksi iç çamaşırları giyiyor musunuz?

Cevap \"Evet\"se: Tek kelimeyle mükemmelsiniz!

Cevap \"Hayır\"sa: Bir şeyi yapmak için özel bir anın gelmesini beklemeyin. Güzel iç çamaşırlarınızı kendinizi seksi hissetmek için, her şeyden önce \"kendiniz\" için giyin.

* Kendinizi şanslı hissediyor musunuz?

Cevap \"Evet\"se: Evet bayanlar bu duyguya sıkı sıkıya bağlı yaşayın. Her gün size çok büyük şanslar getirmeyebilir ama unutmayın ki hayat çok güzel ve hayattasınız!

Cevap \"hayır\"sa: Kendinizi şu an mı şanslı hissetmiyorsunuz yoksa hep mi böyle düşünürsünüz? Hakim olan duygu şanssız olduğunuzsa hayatınızda bir şeyleri değiştirin ve yaratıcılığınızı kullanarak sizi mutlu edecek bazı şeyler keşfedin.


Nejat Levent isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17 -2008   #20 (permalink)
Profil
GeneL Moderator
 
Nejat Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyeliği: 08-12-2005
Şehir: Freiburg, , Germany.
Mesajlar: 8,310
Teşekkür Etmiş: 269
Teşekkür Almış: 656

Sponsor
Standart Cevap: Capkinlik Dersleri 2008

Nasil bir asiksiniz ?

. Sevgilinizin evine dogru yürüyorsunuz. Oraya varmak için iki yol var. Biri kisa yol ama çok kalabalik ve kasvetli. Digeri uzun, ama yürürken harika manzaralar ve hos seyler görebileceginiz bir yol. Bu iki yoldan hangisini seçeceksiniz?

2. Yol üzerinde iki gül agaci görüyorsunuz. Birinde kirmizi güller, digerinde beyaz güller var. Sevgilinize iki agaçtan topladiginiz yirmitane gül götüreceksiniz. Hangi agaçtan kaçar adet gül toplarsiniz? (Yirmitanesi ayni renk de olabilir, ikisinin karisimi da olabilir. Kaçar tanealdiginizi aklinizda tutun).

3. Sonunda eve variyorsunuz. Aileden biri kapiyi açiyor. Sevgilinizionlarin seslenip çagirmasini mi beklersiniz, yoksa içeri girip kendiniz mi yanina gidersiniz?

4. Sevgilinizin odasina girdiniz. Ama içeride kimse yok. Gülleri birakacaksiniz. Pencere kenarina mi, yatagin üzerine mi?

5. Birlikte güzel bir aksamin ardindan gece onlarin evinde kalacaksiniz ve yatma zamani geldi. Ikiniz ayri odalarda uyumaya gidiyorsunuz. Sabaholunca, ona bakmak için odasina gidiyorsunuz. Peki sizce uyuyor mu, uyanmis mi?

6. Simdi eve dönme vakti. Geri dönerken, bu sefer kisa ve kasvetli yolu mu seçeceksiniz uzun ve hos manzarali yolu mu?

YANITLAR

1. Burada yol sizin ask hakkindaki tutumunuzu gösteriyor. Kisa yolu seçtiyseniz çabuk ve kolay asik oluyorsunuz. Uzun yolu seçtiyseniz aski agirdan aliyor ve kendinizi kolay kaptirmiyorsunuz.

2. Kirmizi güllerin sayisi iliskinizde ne kadar verici oldugunuzu gösteriyor. Beyaz güllerin sayisi ise ne kadar alici oldugunuzu. Mesela 18 kirmizi gül ve iki beyaz gül topladiysaniz, siz yüzde 90 vermeye ve karsiliginda yüzde 10 almaya razi oluyorsunuz.

3. Bu soru iliskide sorunlara karsi nasil davrandiginizi gösteriyor. Sevgilinizi aileden birisinin çagirmasini istediyseniz, siz sorunlarin üzerine gitmiyor, onlarin bir sekilde kendiliginde çözülmesini bekliyorsunuz. Sevgilinizin yanina kendiniz gittiyseniz, sorunlarinüzerine gidip çözene kadar mücadele etmeyi seçiyorsunuz.

4. Gülleri biraktiginiz yer sevgilinizle ne kadar çok görüsmekistediginizi gösteriyor. Yataga birakilan güller ona doyamadiginizi, pencere kenarina birakilan güller ise araya mesafe koymaya çalistiginizi gösterir.

5. Onu uykuda mi uyanik mi tahmin ettiginiz, ona karsi tavrinizigösteriyor. Sevgilinizi uykuda tahmin ettiyseniz, onu oldugu gibi kabul ediyorsunuz. Uyanmis tahmin ediyorsaniz, onun degismesini istiyorsunuz demektir.

6. Ve geri dönüste nasil bir yol seçtiginiz, aski ne kadar uzunyasadiginizi gösteriyor. Kisa ve kasvetli yolu seçtiyseniz, asktan çabuk bikiyorsunuz. Uzun ve hos manzarali yolu seçtiyseniz aski doya doya ve uzun süreli yasiyorsunuz demektir.


Nejat Levent isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
2008, capkinlik, dersleri



Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Online Müzik Dersleri...Video..!! nuans_34 Müzik Dersleri-ders Başlıyor 40 10-27 -2008 10:41
özel şan dersi konservatuar ve güzel sanatlar yetenek sinavina hazirlik dersleri veri bayfaby Solist - Şantör 6 07-17 -2008 16:09
Piyano, Org, akordeon ile Musiki Dersleri wefra Türk Sanat Müziği 7 11-27 -2007 20:35
bas piano- ve bas ritim dersleri veren UFUKEMRAH58 Serbest KonuLar 3 08-15 -2006 14:27


WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:10.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.