Flash Card Acil Yardım
kilitli 16.mb flash.card ımın backupunu alıp klavyemin hard diskine atmıştım.ama malesef yanlışlıkla onu da silmişim.
yaptığım işlemler :
1 - card manager programını diskete attım.korg pa80 nin disk sürücüsüne yerleştirdikten sonra orgumu açtım.çıkan yazıya enter dedim.card erase yazısını onayladım.ok yazısı geldi.yani kısaca kiliti kırdım ve sonra da tekrar klavyemde card format attım.daha önce soluk gözüken card restore yazıları şu an klavyemin ekranında aktif olarak gözüküyor.
sonra baktım ki keman solosuyla başlayan ( adını bilmiyorum) 16 mb flash crd setimi 11- restorede yükleyemedim.çünkü backup dosyasını da yanlışlıkla silmişim.
2 - İnternetten 16 mb cem crd backuplarını buldum.zipli gelen bu backupları zipten çıkardım ve disketlere yükledim.
disk - menü - utilities - card restore ekranına girdim.f1 düğmesiyle backup 1. disketi seçtim.select yani f2 düğmesine basıyorum.maalesef ekranda hiçbir ilerleme olmuyor.ben nerde yanlış yapıyorum.yoksa bu yaptığım işlemler hiç mi olmaz.
arkadaşlar lütfen bu konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi.keman solosuyla başlayan
crd'ımın backupu sizlerde varsa lütfen bana ulaştırabilir mi.
midi çalışmalarımı bu silinen crd kitleri ve sample sesleriyle yapmıştım.şuanda hepsi empty olarak geliyor.kartsız seti de kullanmak istemiyorum.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen - RoMan39 Tarih: 08/05/2007 19:16:47
|