TWONA KARDEŞİME VE ARKAMDA OLAN ARKADAŞLARIMA ...
öncelİkle şunu belİrtmek İsterİm amacim polemİk yaratmak değİl sadece gönlümden ve İçİmden gelenlerİ yazdim...bu yazi ayni zamanda benİm arkamda olan arkadaşlarima gönül borcu gİbİ bİr şey..
sevgİlİ twona kardeşİm ...İlk önce benİm gİbİ acemİ bİrİnİ seyretmek İçİn kotani harcadiğin İçİn teşekkür ederİm...bayaği vİdeomu İzleyİp yorum yazmişsin.o güzel parmaklarina allah dert vermesİn.sİzlerİnde vİdeolarini seyrettİm gerçekten harİkasiniz...sİze youtubede gönderdİğİm özel mesajdada belİrttİğİm gİbİ bende sanatçilarin İçİnde gİbİ bİrşeyİm.enİştem müslüm gürsesİn menejerİ nevzat takmaz sanat camİasini bİlİrsenİz kİ anladiğim kadariyla bİlİyorsunuz ve lakabinin takar takmaz olduğunu bİlİrsİnİz.sİzİ meşhur edelİm...ne dersİnİz....
çünkü benİm öyle bİr derdİm yok... ben kendİ çapinda eğlenen rİtİmlerİ ve seslerİ yutdişinda kullanilan nacİzane bİr çalgiciyim...İşİm bu değİl camel sİgara fabrİkasinda sİstem operatörü olarak çalişiyorum....hayatimdan gayet memnunum...yaptiğim İşten zevk aliyorum..buda bana yetİyor..bunlari şunun İçİn yaziyorum..merak etmeyİn sİzlere meşhur olma yolunuzda önünüze çikacak falan değİlİm..allah yolunuzu açik etsİn..nİce başarilar sİzlerle olsun...ben 1970 doğumluyum eeee ne yapiyorrr yaklaşik 37 38 yaşindayim..9 yaşindan berİ düğünlere gİderİm(tabİİ sİzİn gİbİ büyük sanatçilar düğün ne bİlmezler ve orada çalmak sahnede çalmaktan daha zordur)ehhh beğenİyorlarkİ o mutlu gecelerİnİn eğlencesİnİ bana emanet edİyorlar allah razi olsun...
benİm amacim yukarida belİrttİğİm gİbİ meşhur olmak değİl..bİz 85 lerde orgla düğün yaparken ne zorluklar çektİğİmİzİ eskİler İyİ bİlİr..ne rİtİm bulabİlİrsİn ne yterlİ ses var habİre ayni seslerİ ayni rİtİmlerİ kullanir durursun..ama şİmdİ öylemİ yaa nevale bol bas düğmeye çal sesse ses rİtİmse rİtİm...İşte ben bu aralar yenİ yetİşen arkadaşlarimiza ve bu orgu kullanan arkadaşlara bİşeyler verebİlmek kİ İnşallah başarili oluyoruzdur...kİ benİm yaptiğim sesler ve rİtİmler gurbetçİ kardeşlerİmİz tarafindan kullaniliyor ve beğenİlİyorsa bana göre ben doğru yoldayim demektİr...sİz ne dersenİz deyİn ..ben üretmeye ve yamahayi bİr numara yapma çalişmalarina devam edeceğİm allah nasİp ettİğİ sürece ...
bu arada bana destek veren kardeşlerİme ve arkadaşlarima buradan sonsuz sevgİler saygilar..allaha emanet olun.....
sevgİlİ twona kardeşİm allah yolunu açik etsİn....kendİne İyİ davran..saygilar sevgİler tüm güzellİkler senİnle olsun...
pardon bİ şey daha kafama takildi...hadİ youtubede yorum yazdinda burada neden uğraşiyorsun bunu anlamiş değİlİm....
|