mühendis gözüyle pa55tr ve pa80
pa55tr yi 2 kere tunele gidip mühendis gözüyle inceledim.
bu alet alma sıramda: 1.sırada idi. ikinci sırada a1000 tr idi.
ama şu an sıfır pa80 bulsam. almak için başka alet aramazdım. özellikleri ,kalitesi rengi mikrofunu, hardiski ve kartları ile halen 1 numara.
pa 55 tr de ise tam tersi işçilik ve malzemeden çalınmış. fason olarak çinde yaptırılmış. pa 55 kullanıcaları kızmasın hopörlörden bile çalıp çok para kazanmayı istemişler. ama turkçe ses ve ritimde ise hakkını vermişler.
pa80 nin tutulan özelliklerinide aletde devam ettirmişler. yani genel olarak çok iyi alet 2.el piyasında tüm korg modelleri gibi tutuluyor.. yani iyi para ediyor.
yine listemde 1. alet. dün mega müziğin sahibi de söyledim " usb olup. işcilik ve kalitesi artırılırsa bu aleti almak için beklediğimi "söyledim. dogruyu söyleyince hoşuna gitmedi. can ve mega müziki turkiyede çok başarılı buluyorum. ve eniyi çalışan iki kurum. ama pa80 deki başarıyı devam ettiremektedeler. iyi bir usb "li pa500 yada 550 çıkmazsa pa80 ve yamaha or 700 çok şanslı olacak. çok geçikitrirlersede benim gibi birçok kişide pa500 yerine yamaha or700 yada ikinciel pa80 alacak
Düzenleyen - zerrinmehmet Tarih: 06/05/2007 14:37:06
|