Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01 -2007   #1 (permalink)
besbur
Süper Üye

besbur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 10-08-2005
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 1

Sponsor
Standart garantili yamaha a1000 tr

merhaba arkadaşlar,kendim öğretmenim.sizlere sıfır denilebilecek kadar temiz yamaha a1000 tr satışa sunuyorum.daha 13 ay garantisi devam etmektedir(seri no:626819 garanti belge no:003408 setun veya dikmen müzik aletleri şti den kontrol edilebilir).org üzerinde 1 tane çizik yoktur zaten resimlerde ve tanıtıcı videolarında bu görülmektedir.şu an sıfırı 2300 ytl dir ben 1450 ytl istiyorum.çünkü allah nasip ederse pa800 e terfi edeceğim.bütün aksesuarları mevcuttur.çanta hediyemdir.türkçe kullanım kılavuzu, garanti belgesi vs. mevcuttur.alan sıfır cihaz alıyormuş gibi alacaktır.çalışmayan hiçbir bölümü düğmesi vs. yoktur.pitchbend hiç kullanılmamıştır.İlgi gösteren tüm dostlara teşekkürler ve alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

burhan yaman gsm:0 543 576 48 36 emaİl: yaman71@kahkaha.com

resimlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz,
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]

videolarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.sanırım çarşamba günü yayınlanabilir.
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]

ikinci video.

kusura bakmayın aleti hemen satmam lazım dostlar

besbur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla