merhaba arkadaşlar,
yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
psra1000 kardeş, niye kızayım ki tabii ki eleştiri yapacaksınız, zaten eleştirilmeden insan kendisini nasıl geliştirebilir ki değil mi?
öncelikle şöyle söyliyim, a1000 alalı 1.5 - 2 ay kadar oldu... yani orga yeni yeni alışıyorum... daha önce pitch bend hiç kullanmadım... ona da yeni yeni alışıyorum.. konservatuar felan da okumadım... tamamen amatörüm.. sağdan soldan müzik bilgilerimle hareket ediyorum... aslen kimyagerim.. özel bir laboratuvarda çalışıyorum (ne alaka değil mi)...
kendi web sitemde beni daha yakından tanımak isteyenler için beni tanıyın kısmına girebilirsiniz... adres
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]
sesimi beğenmediğim için söyliyerek kaydetmedim şarkıyı... seslerin de a1000'den çıkmış gibi olmamasına üzüldüm... ben de zaten orgu %100 verimle kullanamadığımın farkındayım aslında...
sizlerin tavsiye ve çalışmaları sayesinde bişeyler yapacağım artık zamanla tabiii.. öte yandan iş hayatı da yoğun olunca, bu süre daha da uzun oluyor... neyse tekrar teşekkürler yorumlar için... başka çalışmalarımı da buraya ekledikçe yorumlarınızı beklerim...