Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05 -2007   #19 (permalink)
tunahancaba
Gelişmiş üye

tunahancaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 10-17-2006
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor

Alıntı:
quote:
yavvv ketron kullanan sevgili arkadaşlarım ne olur darılmayın bana ama anlayamadığım bir olay var nedense herkes ritim sıkıntısından bahsediyor nasıl oluyor anlamadım.yüzlerce ritim var bunların hepside pa80 deki ritimlere on basan ritimler nasıl bunları beğenmiyorsunuz çözemedim.ya sizin elinizde hiç ritim yok yada siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz.biriliri bi şey yapıp sizin elinize vermek zorunda değilki arkadaşlar oturup siz neyi istiyorsanız o ritimi yapın.çünkü bu olay çok komik alette ritim yokmuş )).
pa80 konusunu gelince
bunu aylar öncede yazmıştım yav biri çıksın bana pa80 de birbirine ----- benzemeyen----- on tane ritim göstersin ona bi tane alet hediye etcem.kaldıkıi zaten bunu pa80 ciler söylüyor ben sölemiyorumki.adamlar hangi ritimi kullancaklarını bilmiyormuş bilemezsiniz tabi çünkü elinizdeki bütün ritimler aynı zaten.biri almış ali yazmış biri adını veli diye değiştirmiş.kezza seslerde aynı pa80 inn kaçtane değişik sesi varmış hani nerede herkes mevcut adamlarını sesini alıp karma yapıp üstüne kendi adlarını yazıp piyasaya sürüp para kazanıyor sizde kek gibi üstüne atlıyorsunuz. bu yazdıklarıma sonradan farklı yorumlar getirilmesin lütfen pa80 kötü alet değil tabiki bu bir tercih meselesi.ama gözümü açıp iyi bakalım olmazmı.
ve ben şunu anladımki bence ketron kullanan sevgili arkadaşlarımın tek sıkıntısı şu
ketronla ilgili olan herşeyi beleş aldığımız için sıkıntı var bence halbuki herşeyi pa80 deki parayla satın alsaydık hepimiz mutlu olacaktık işte alet budur vay beee süper başka bir eşi yok diyecektik yanlışmı sölüyorum.
saygılarımla hepinizi seviyorummmmm. dostça kalın.
aynen katılıyorum sanada teşekkür ediyorum kardeş

tunahancaba ` Diyorki: tayfunnn
tunahancaba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla