Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-26 -2007   #9 (permalink)
bazookaa
Kıdemli

bazookaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 01-26-2007
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor

arkadaşlar galiba ilk mesajımda fazla açıklama yapamadığımdan maksadım tam anlaşılmamış.biraz daha açıklama yapayım

askerdeyken ( ki bu taş devrine denk geliyor ) technics kn 2000 çalardım. aslında çalmak istemedim ama askerlik seve seve çaldırdılar.ayrıca 20 yıla yakın bir süre akordeon çaldım. son 1 yıldır klasik gitar çalıyorum.nota ve bona bilgim var.

kn 2000 mecburi ilk aşkım. bu modele en yakın gördüğüm model yamaha psr a 1000 . 1 veya 2 ay içinde zaman bulur ve çalışırsam eski seviyeme dönerim.(umarım ) düğünlere çıkmam çünkü düğünlerden nefret ederim.benimkisi eş dost meclisinde bir iki tıngırdatmak . bu arada bu akşam dediğim fiyata ama çok çok temiz bir tane aldım.sıfır gibi duruyor. şimdi onunla oynuyorum. evim ve apartmanım sabahlara kadar sesli şekilde çalmaya müsait yakın zamanda bende bir iki denemi yayınlarım.

chip takan teknik servisle de konuştum ( istanbul tünelde ki ) çok dürüst bir şekilde dene eğer tatmin olmazsan chip takalım dediler. bu tarz yaklaşım hoşuma gitti,bu şekilde chipsiz modeli ile biraz uzmanlaşıp sonra tünelde chipli model satan dükkanlarda birazda salağa yatıp her dükkanda 10 - 15 dakika kadar chipli modellerle de çalıp farkını ve chip gereksinimin olup olmadığını kendim denemek isterim.

pa80 için bütçem yetmedi.zaten belirtiğim gibi a1000 i kn 2000 i andırdığı için istedim.1 saat kadar kurcalamam sonucu iyiki bunu almışım diyorum. alakanız için teşekkür ederim

bazookaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla