arkadaşlar merhaba
ben bir yamahacıyım ,fakat hepimiz müzisyeniz . İnsaniyet namına bunu yazmayı bir borç bildim.biz yıllardır uğraşıp bir klavye alıyoruz fakat sonra arıza çıkınca satın aldığımız yer bunun mavilim set yüzünden olduğunu söylüyor,hiçbir şey yapamayacağını belirtip servise yönlendiriyor.onlarda mavilim set yüzünden bu arızanın kaynaklandığını doğruluyorlar.be kardeşim o zaman niye alırken vatandaş mavilim set üzerinde yüklenip tavsiye edilip veriliyor.ey org satanlar iki tane intro dinletip aleti övmeyi bırakın.milletin canına okudunuz.50 tane pa 800 serviste kuzu gibi yatıyor.80 euro az paramı.nasıl tamir ettirecek benim müzisyenim.İnanın ağlayacak gibiyim.ey seti yapan arkadaş neden pa1x setini 800e bilmeden anlamadan çevirdin.eğer ben yanlışsam seti yapan arkadaş özür diliyorum.o zaman git sende onlardan hesap sor.ama ortada bir gerçek var.o da aletler yapılmayı bekliyor.arkadaşlar bana inanıyorsanız vede sorun istemiyorsanız bu seti yüklemeyin.saygilarimla müzİsyen kardeşİnİz.
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]