Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-16 -2007   #1 (permalink)
Fatih58
***MüziK***

Fatih58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 12-05-2005
Teşekkür Etmiş: 19
Teşekkür Almış: 68

Sponsor
Standart İlk A300TR Demom***Yk Halay***

merhaba arkadaşlar.sonunda bende a300cü oldum.bu da ilk demo çalışmam.bu alet benim ilk klavyem yani daha önce hiç klavye kullanmadım.şimdiye kadar kulaktan duyma bilgisayar klavyesi ile iyi kötü bişeyler çalarak biraz kendimi geliştirdim.malum sizlerde biliyorsunuz fl çalışmalarımı.şunu belirteyim ki ben a300tr yi çok beğendim arkadaşlar.üzerindeki tr ritimlerinden hariç diğer ritimlerde çok tatlı tr ritimleri söylemeye gerek yok zaten.hele sample türk sesleri çok güzel.zurna sesleri inanılmaz.şu an da org klavyesine alışmaya çalışıyorum.dedim ya daha önce hiç klavyem olmadı diye.bilgisayar klavyesinden sonra belki inanmazsınız ama buna alışmakta baya zorlandım)
hemde baya zorlandım.tuşlar bilgisayar klavyesine göre çok büyük yani.ben alışmışım 2,5 yıldır pc klavyesinden çalmaya o yüzden zorlandımalete bi alışıyım çok daha güzel demolar göndereceğim.neyse fazla uzattım şu demoyu bi dinleyin bakalım.ilk defa orgu olan birisi için nasıl olmuş.lüftfen yorumsuz geçmeyin.

buyrun;[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]

hadi tüm nüzisyenler a300cüler yorumlarınızı bekliyorum...

Fatih58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla