Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08 -2006   #16 (permalink)
gogomat
Gelişmiş üye

gogomat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 12-04-2005
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor

hani zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya bence bu yanlış bi düşünce . çünkü bence bir müziğe iyi diyebilmemiz için kaliteli olması gerekir kalite ne demektir kalite zor olandır haktan zor olanı yapıyor onun yaptığı gırtlakları örneğin petek dinçözün yapması için ömrünü vermesi lazım hatta o bile yetmez ama haktanın albümü petek dinçözün kikadar satmaz çünkü gerçekten bizim ülkemizde üzülerek söylüyorum müzikten anlayan çok az insan var. haktanı sadece bizler dinleyebiliriz müzisyen olmayan yani o gırtlakların nasıl yapıldığını bilmeyen hiç detonesiz klavyedeki notalrı kafasına estiği gibi dolaşabilen hem jazz hem halk müziği hem sanat müziği namelerini harmanlayabilen ve daha önce hiç kimsenin aklına gelmeyen nameleri tereyağından kıl çeker gibi yapabilen bir müzisyen olduğunu sadece müzisyenler bilir.
bu ne yazıkki böyle çünkü bende haktanın meşur olmadan önceki kayıtlarınıda belkide 100 defa dinlemişimdir arkadaşlarım hep kapat şu adamı ne biçim söylüyo hep bozdu şarkıyı diye yorumlarını duymuşumdur müzisyen olmayan bi insanında haktanı beğendiğini görmedim hala zaten bence haktan da bunların bilincindeki kasedinde çok fazla müzisyenlere hitap etmemiş bizim için çok az yerde gizli gırtlaklar atmış.bu beni üzdü tabi ama daha fazla kesime hitap etmesi için bencede bu şattı.çünkü o şarkıları bizdeki kayıtlardaki gibi söyleseydi yine insanlar bu herif ne yapmış böyle bu şarkı böyle değil ki diye yorumlar yapacak ve haktan meşur olamayacaktı.
haktan bence çok kral bi müzisyen öyle az buz değil ama.

gogomat ` Diyorki: [LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]
gogomat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla