Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10 -2006   #4 (permalink)
muratkurt
Süper Üye

muratkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 01-17-2006
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor

değerlİ kardeşİm djcİkot bende sana teşekkür ederİm benİm kİmseyİ rencİde etme gİbİ bİr nİyetİm yok belkİde yazinin sonununu kİmse bİrbİrİnİ rencİde etmesİn şeklİnde yazacaktin ama devrİk cümlede olmuş olabİlİr benİm maksadim kİmsenİn klavyesİnİ kötülemeden ben bİlİrİm ben yaparim havasini bİr kenera atip bİlgİlerİmİzİ dİğer kardeşlerİmİzle paylaşmaktir ama bazi makalelerde bİrİlerİ bİlgİ paylaşimi yerİne sadece klavyelerİnİ övüp dİğerlerİnİ yerden yere vuruyorlar sence bu doğrumu bende ketron xd 9 da var korg da yardimci olmaya calişirim elİmden geldİğİ kadar benİm babam fabrİkatör değİl elİmde hangİ makİnam varsa onunla yetİnİrİm ben zamaninda yamaha psr 80 le bİle düğün yaptim ne oldukİ İcnde ne sample ses vardi nede doğru dürüst bİ rİtİm ama yaptim başardim önceden müzİsyenler yarişirdi şİmdİde klavyeler yarişiyo müzİsyen olmak okadar kolaymi kİmse elİndekİ makİnanin özellİklerİnİn arkasina siğinmasin beynİnİ yüreğİnİ ve parmaklarini kullansin İşte gercek müzİsyen bu dur canim kardeşİm her gecen gün yenİ org cikiyo herkes eskİlerİnİ birakip yenİlerİnİ övmeye başliyo İnsanoğlu elİndekİnİn kiymetİnİ bİlmİyorkİ elİnİzde İstersenİz 1 katrİlyonlİralik klavye olsun ne olacakkİ haydİ babam şunu cal bunu cal sonra sen sağ ben selamet 2 metre bez parcasi bİrde bakmişsin ölmüşsün sana ne ne caldiğini soracaklar nede klavyenİn marksini İşte o an neyse konuyu değİştİrmeyelİm herkese yardimci olabİlİrsem en güzelİ bu allah sağlik sihat versİn klavyede nekİ ona gelene kadar ne sorunlar var dünyada saygilarimla

muratkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla