Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-19 -2007   #2 (permalink)
sadun
Süper Üye

sadun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 08-24-2006
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 5

Sponsor
Standart MİDİYİ MD bu sekilde yaptım deneyin çok hoş oldu

hepinize selamlar öncelikle siteniz çok geniş bir repertuar ve dostlarla dolu bunca saygın dostların ve emekleri boşa çıkartmayan yenilikçi arkadaşlarımı kutlarım bende sizlere yenilik ve gelişmişlik açısından güzel fikirler sunmak için çalışanlardanım md konusunda farklı fikirlerim var bu nasıl oldu derseniz bir gece programımda çok istek alan bir eser sahnede beni çok sade bir sekilde yakaladı bu şarkı seni ben ellerin olsun diyemiydi midi olarak gerçekten çok güzel yazılmış fakat perkisyon çok boş geldi canlı perfonbastan birden bu şarkıya geçiş salonda bir boşluk yarattı eve geldiğimde düşündüm ve aklıma bu şarkıyı orga çaldırarak md ye kayıt aklıma geldi sıralama şu şekilde

1-önce bu iş için arabik bir ork midi okuyan iki adet md kayıt cihazı gerekiyor buda hepimizde mevcut

2-orkun çıkış yani anfiye bağladığımız uçlarını buna out deniyor md nin in ne bağlıyoruz ve durum kitini değiştireceğimiz midi şarkıyı orktan durum yani10 nun cu kanalı kapatarak md ye kayıt yapıyoruz

3-yapmış olduğumuz bu kaydı bu sefer tam ters bir sekilde md out yani çıkış ork in ne bağlıyoruz iyi bir kulaklığı orka bağlıyoruz ve seçmiş oldugumuz midi şarkının ritim rengine ve hızına göre orkumuzu ayarlıyoruz ikinci md cıhazımızı kayıt durumuna alıyor istediğimiz ritmi midinin üzerine çaldırarak tekrar kayıt ediyoruz araya mixser v.s herhangi bir alet kullanmayın kalite düşüyor

m-50 klavyem
işte böyle örnek olarak sizlere seni ben ellerin olsun diyemi midi-md sini yolluyorum saygılar

[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]

sadun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla