arkadaşlar belki bana burnu büyük diyebilirsiniz. belki kendini beğenmiş de diyebilirsiniz. açıkçası ne dediğiniz çok ta sorun değil. ben kendimi biliyorum çünkü. bu gün bir altyapı daha verdim. o an o altyapıyı dinliyordum ve adam o kadar güzel çalmış ki bunu sizinle paylaşmak istedim. bahsettiğim kişi ahmet koç. altyapı o kişiye ait. şu anda saat 02 53 işten yeni geldim ve siteye bir bakayım edim. ve merak edip hiç download edilmişmi diye bir bakayım dedim. evet edilmiş. 3 kişi. belki çok değil ama hiç birisi de teşekkür ( sadece 8 harften oluşuyor) ederim dememiş. ama bu mesajımın üzerine yarın bir sürü kişi belki bir çok mesaj yazacak neden böyle diyorsun diye. arkadaşlar bizler çok emek harcıyoruz. saece bu site için değil genel anlamda müzik adına. ve böyle güzel bir site bumuşuz. (bu konuda timur arkadaşıma özellikle teşekkür ediyorum). ama maalesef gündelik hayatımızda çoğu zaman yanıbaşımızda olan yiyici asalak insanlar maalesef bu siteyede musallat olmuşlar. sayın site yöneticileri sizlerden bir ricam var. şu anda ismini vermek istemediğim bir paylaşım sitesinden dosya indirebilmek için önce teşekkür etmek gerekiyor. onunda kolayını bulmuşlar, teşekkür yazan bir sekme var. ancak orayı tıkladığınız zaman download linkini alabiliyorsunuz. sizlerde böyle bir şey yapın lütfen.çünkü bizlerin emekleri çok değerli.
umarım bu sitemimi sadece hakeden insanlar üzerlerine alınır. ve birazcık yüzleri kızarırsa ne mutlu bana. ben bu sitedeki diğer saygıdeğer arkadaşlarım için paylaşıma devam edeceğim. şimdi yazacaklarımı büyük hafle yazıyorum kimse bağırdığımı zannaetmesin
en güzel lokma hak edİlerek alinan lokmadir.
saygılarımla. mustafa mutlu