Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-30 -2006   #2 (permalink)
mokari
Üye

mokari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 03-22-2005
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor
Standart zuhal muzik EXR 46 ALPER

merhaba arkadaşlar ben exr 46 nın ilk kullanıcısıyım exr 46 bence türünün son örneği size burada aleti tanıtmak istiyorum ilk önce aletin dış kasasından başlıyacağım çok kullanışlı ve önemli bir madde den yapılmış darbeye karşı + sağlam laştırılmış exr 46 nın özellikleri tek tek yazıyorum 1.komalar aletin üzerinde istediğiniz gibi dizişlerini yapabiliyorsunuz ve ayrıca 3 adet hafızası var hafızasına atabiliyorsunuz tek tek yaptığınız komaları çağırabiliyorsunuz 2.çift ses yapabiliyorsunuz yani 2 ses bir birine kombine edebiliyorsunuz 3.drum pad özelliği bu özellik klavyemizin son 8 tuşun da istediğiniz drum kit lerini kullanabiliyorsunu (rtim ile çalarken)4.istedğiniz ses e oktav verebiliyorsunuz 5.exr 46 nın üzeinde 16 kanal midi yazabiliyorsunuz 6.istediğiniz 8 sesi aletin üzerine kaydedip tek tuş ile çağırabiliyorsunuz. 7.transpoze yi kolaay bir şekilde aletin üzerinden yapabiliyorsunuz. 8.exr 46 nın flaşında istediğiniz rtimleri bulabiliyorsunuz 9. exr 46 da her türlü sesi bulabiliyorsunuz türk sesleri ni sıralıyorum elektro bağlama,kuru bağlama,divan bağlama,klarnet,ud,or sax,zurna,ney,kanun, grup keman,keman vs bulabilirsiniz. 10.istediğiniz kadar rtimler de mevcut (2/4, 3/4, 4/4/, 5/8, 6/8, 7/8, 9/8, 10/8) 11.bugünün tarihi 30 aralık 2006 bir özellik daha yakında sizi bekliyor g600 g800 g1000 em 2000 va7 darbukalı rtimlerini de okuyacak daha sonra size aletin rtim örnekleri ve ses örneklerini yayınlıyacağım bunun için bir çalışma içersindeyim en yakın zamanda buraya link vereceğim iy günler zaman ayırdığnız için teşekkür ederim

saygılar alper önder alet hakkında bilgi almak için alperonder2004@hotmail.com a msn den yazabilirsiniz veya 0537 580 97 35 no lu telefondan bana ulaşabilirsiniz

mokari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla