Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-30 -2006   #2 (permalink)
Fatih58
***MüziK***

Fatih58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 12-05-2005
Teşekkür Etmiş: 21
Teşekkür Almış: 70

Sponsor
Standart PA80 ile İLGİLİ BİRKAÇ SORU-ACİLL!!!

merhaba arkadaşlar.elime bir pa80 geçti.alet çok yeni.ben de sadece 2 saat kullandım ve bildiğim kadarıyla birşeyler yapmaya çaıştım.benim bazı sorularım var:

1-ses ve ritimlerin tam listesine nasıl ulaşırız.yani karttaki ritimlerin tamamına.yabancı ritimlerin yazdığı tuşlara tıklıyorum,en sonunda kart ritimlerine geliyor.sadece 4 ritim görünüyor.page 1-2 diyorum ilerlemiyor.vahde,oryantal,çifetelli,roman.sadece bunlar geliyor.diğer ritimler için nereye basmam gerekiyor.yoksa sadece bunlar mı var kartta ki mümkün değil.kart heralde cevo.çünkü bazı seslerde örneğin:cevo yaylı falan yazıyor.birde içli keman,yaylı orhan gencebay,elektro orhan gencebay gibi sesler var.acaba kart cevo mu?

2-bazı sesleri seçiyorum fakat klavye çalmıyor.önceki seçtiğim ses duruyor.seçme işaretini sesin üzerine getiriyorum fakat olmuyor.program-performance tuşlarıyla oynayınca oluyor.program-performance ne demek?

3-koma vermek için önce pad1 tuşuna basıyorum sonra koma vermek istediğim tuşa basıyorum.fakat olmuyor.pad2 veya 3e basınca oluyor.

evet arkadaşlar soracaklarım bu kadar.bu anlatıklarımı şöyle baitçe izah ederseniz iyi olur.yalnız bunların sonunda aletin hafızasında birşeyin değişmemesi gerekiyor.çünkü bu alet benim değil.yani kapattığımda herşey eski haline dönmeli.değerli yanıtlarınızı bekliyorum.lütfen...kolay gelsin...

Fatih58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla