A1000 NASIL BİR ORG OLSUN LÜTFEN OKUYUN
--------------------------------------------------------------------------------
sevgİlİ arkadaşlar bu akşam İşyerİnde eleltronİkçİ daha doğrusu bİlgİsayar kurdu uzmani program yazma yeteneğİne sahİp bİr arkadaşimla muhabbet esnasinda konu orglara geldİ.bende bİzİm kullandiğimiz orglarin bİlgİsayar yarisi bİr alet olduklarindan bahsettİm.ve bazi özellİklerİnİ değİştİrİp değİştİremeyeceğİmİzİ sordum.benden İşletİm sİtemİnİ İstedİ.hemen sİteden İndİrİp kemdİsİne verdİm.bu sİstem üzerİnde çalişma yapmasini rİca ettİm.bu sİsteme daha başka ne yükleyebİlİrİz veya yükleme İmkani varmi dİye.mesela benİm aklima İlk gelen md okutabİlİrmİyİz.bana cevabi md programi hakkinda bİraz bİlgİsİ olduğunu belİrttİ.bu konuda bİraz yoğunlaşacak.İkİncİ aklima gelen ekrandan seçİm yaparak mp3 okuyabİlİrmİ.bu konular zaten benİm kafamda uzun süreden berİ vardi.konuşmak bu akşama nasİpmİş.kİmbİlİr bakarsiniz hayal dedİğİnİz şeyler zaman gelİr gerçek olur.şİmdİ sİzlerde bİr şeyler söyleyİn a1000 nasil bİr org olsun.saygilarimla
|