Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02 -2006   #2 (permalink)
mamuli34
***MüziK***

mamuli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 11-05-2005
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor
Standart PA80 e Ilk Bakis

merhaba arkadaslar.gecen hafta nihayet cok bekledigim pa80 orgum geldi ama ne gelis.kutuyu actim baktim gorunusu super bi alet.actim soundlar felan nefis ama ne yalan soliyim,tus takimi berbat.aslinda ben siki bi roland fanatigiyim ama roland bi org cikaramayinca mecburen pa80 aldim.
daha orgu alali bir hafta olmadi son oktavdaki mi tusu yagsiz kapi mentesesi gibi gicirdamaya basladi.simdi ben bu orgu acsam olmaz garanti gider,yollasam garantiye bu kadar kucuk bi sorundan sebep org gidecek gelecek olacak olmayacak en az 1 ay alir.en iyisi bekleyip gormek.
ahhhh ahhhh nerde rolandin eski orglari.dusunuyorumda bi dugunde stant tan g800 yere dusurmustum.kaldirdim orgtaki ritim hala teklemeden devam ediyodu.orgu iki sene daha kullandim sattim.simdi dusunuyorum da bu pa80 e boyle bi sey gelse mumkun deyil parcalarini toplayamam herhalde.
kisacasi yaklasik 10-11 yildir caliyorum bu korgun isciligi hic hosuma gitmedi.ama sounda ritimlere setler diyecek bi sey yok.e onemli olanda bu olduguna gore bu alemin su anki krali korg dur.
korg pa80 fiyat/performans acsisindan su an piyasanin en verimli orgu sayiliyor.bu konudaki dusuncelerinizi yazmanizi bekliyorum.

mamuli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla