Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-16 -2008   #2 (permalink)
muratcakir88
Üye

muratcakir88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 04-07-2006
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor
Standart pa800 sorun genel baslık

arkadaşlar 6 ay önce sifir almiş olduğum pa 800 ün bu gün ariza verdİ(seslerçok tuhaf çikiyor ve süreklİ ciziltilar var İşe yaramaz hale geldİ sİstem dosyalarini yenİden yükledİysemde yİne ayni ) İstanbuldakİ İlgİlİ servİse görüştüm ve bana pa 800 ün rem yaktiğini ve bunun daha yenİ sifir orgumn garantİ kapsamina gİrmedİğİnİ ve (80+kdv) ödemem gerektİğİnİ söyledİler... bİraz daha araştirdim ve alinan bütün pa 800 lerde rem yanma olayinin olduğunu çİnde yapildiği İçİn kalİtelİ malzeme kullanilmadi ni belİrttİler dünyanin parasini verdİğİmİz orglarin bİrde garantİ kapsamina gİrmemesİ nasil bİr İştİr anlamiş değİlİm bİrde İşte pİyasa setlerİnden yükledİğİn İçİn yanmiştir hİkayesİ uyduruluyor arkadaşlar lütfen hakkinizi bu vanpİrlere yedİrmeyİn ..yaziklar olsun korg a yada türkİyedekİ bu kan emİcİlere.....ayrica bu konuda bİlgİsİ olan arkadaşlarimiz varsa lütfen bana yazsinlar bu konuda neler yapabİlİrİz...veya ne yapmişlar... saygilar..

yeniden sitem geri yuklendi falan sorun devam etti sonra tekar aradım bana bilmedgın setlerı yuklersen ram yanar virus bilgisayarda anakartı yada dıger ekran kartını rami yakan virusler gibi düşün dedi göya baska org firmaları salıyormus bunu falan fılan hıkaye okuyorlar.anlamadıgım konu;

elektrik voltajından dolayı power yanar garantıye gırmes

tuslarda swichlerde basmama gibi sorun olur garantıye girmes

org içinde onemlı parcalardan bırı olan ram bozulur garantiye girmes

pa80 de orgu carpmadan vurmadan ekran kararması olmustu orgu vurmussun ekranına vurmussun derler garantıye girmes

şimdi size soruyorum garantiye ne girer?

mega müzigi can elektornık turkıye fırması olan bu sırketı bütün hukuk kuralları ve resmı yonlerle sikayet edıcem bayilik yapamıosun bırak kardesım dandik mal satma yazık gunah 3700 ytl para eger oranın calısanları yetkılerı bu yazıklarımı gorurse ilgilensınler.

muratcakir88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla