BİR ERKEK NASIL MUTLU OLUR...
evet sevgili kardeşlerim şimdi sizlere bu hatun milleti ile nasıl rahat başedileceğini ya da nasıl muameleden hoşlandıklarını ya da hangi dilden anladıklarını (gördüğünüz gibi öyle enteresanlar ki saç baş yolduran cinsten.. daha yazının girişini bağlayamadım eee nede olsa kadınlardan bahsedeceğim boru değil... [:d][:d]
şimdi değerli dostlar kiminiz evlisiniz kiminiz belki nişanlı veya bir flörtünüz var... size tavsiyem..(bu yazacaklarımı evli olupta uygulamayanlar zaten kobrayı tutmuşlar onların allah yardımcısı olsun..he he..)yazacaklarım daha çok nişanlı ve flortü olanlar için..
1.kesinlikle ve kesinlikle hiç bir isteğini o istedi diye yerine getirmeyin yapılabilecek makul bir şeyse bile o istediği zaman değil sizin canınız istediği zaman yapın bunu bir kez ihlal ettinizmi artık her istediğini istediği zaman yaptırır size..
2.hiç bir zaman aşkım canım cicim gibi gereksiz ve sulu iltifatlarda bulunmayın zaten kendilerini bir halt zannettiklerinden daha da kompleks cins bi hal alıyorlar..
3.özellikle günümüzde yaşları 20 li yaşlar civarında olan kızlar tam tersi iltifat yerine hakaretten hoşlanıyorlar denemesi bedava...(bunu bizzat 50 kız üstünde denedim...)
4.bunlara bağlama çekmenin formülü şu 1-2 hafta veya ne kadar gerekiyorsa ilgi gösterin iltifat edin daha sonra dönün gidin.. bakın ondan sonra neler oluyor.. ama kesinlikle tekrar arayıp sormak yok o arasa bile hemen zıplamayın.. unutmayın o kadar çoklar ki..
5.bunlar kendilerini her ne kadar erkeklerden üstün görseler de unutmayın sizdeki işlemci mimarisi 64 bit onlarınki 8 bit..
[:d][:d] ehu ehu eeehee...
6.kesinlikle flört yada nişanlı olanlar bunları uygularken ayrılırım şu olur bu olur diye tırsmayın nede olsa 9 unu bir ana doğurmuş...
7.bu dediklerimi yaparsanız size karada ölüm yok eğer aman canım cicim diye kıçında pış pış ederseniz vay halinize.. sizi allah kurtarsın...
8.aslında daha var ama temel bilgiler şimdilik bunlar.. size tavsiyem sakın evlenmiş olmak için evlenmeyin.. ama şunuda unutmayın aşk diye de bir şey yok.. bu kadınların beyaz atlı prens fantazisinden ibaret bir safsata...(zaten ruh ve beden sağlıklarında bir sorun yoksa erkek ve kadının bir arada olduğu yerde her zaman mutluluk vardır.. ama önemli olan mutlu olmayı istemek bu kadın milleti gibi olayı kazanılması gereken 9 safhalı bir harekata dönüştürmemek kaydı ile ...)
9.son olarak siz benim evlenip boşanmış biri olduğumu düşünebilirsiniz ama tam tersi ben 29 yaşındayım ve bekarım allaha şükür... bunları nerden biliyorsun derseniz biraz flört ve gözlem allah akıl vermiş fikir vermiş bu yazdıklarımı sakin kafa ile değerlendirin ramazan günü bana duacı olacaksınız.. daha sonra yazılarıma devam edeceğim.. yaşasın erkek milleti iyiki erkeğim..[8d][8d]
|