Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02 -2008   #2 (permalink)
bekir
Üye

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 11-06-2004
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor
Standart Can BAŞAR yamaha

birçok yamaha klavyesine çip hazırlayan can başar*ın herkesin herkese iletmesini istediği mesajı:

or 700 şu an sadece türkiyeden değil arap ülkelerinden ve yunanistandan bile tr modeline ilgi büyüyor.
kim ne yaparsa yapsın artık önüne geçemez.
lütfen şunu herkes bir kenara yazsın .
bu aslında benim son projemdi.ama öyle şeyler yaşadımki bu son günlerde karar verdim ve meydanı boş bırakmayacağım.hemen önümüzdeki aylarda hem yamaha*ya 2 model ve bir başka marka (şu an gizli ama bilindik bir marka) tr çalışması olacak.
bir zamanlar bu forumlarda insanlar hayıflanıyordu.acaba biz ne zaman böyle aletler yapacağız diye.
şimdi başlangıç yapıldı kısmende olsa türk projeleri artık bu aletlerde yerini almaya başladı hemde türkiyede yapıldı .ama sonuç?
meyve veren ağaç taşlandı.demekki bu ülkede bir şey üretmek yanlışmış.
ben şunu beklerdim.
herkes tarafından destek görmek ve bir atılım yaparak türk orglarını üretmek için bir tesis kurmak.
bunun için herkes destek vermeli.
neden kimse japonları örnek almıyor .bu adamlar japon malından başka bir şey kullanmıyor.
bizler aksine avrupa malı özentisi içindeyiz.ben devlet tarafından destek görmüyorum ve hatta kredi için başvurmak istedim ve daha başvurduğum an geri çevrildim.
neymiş efendim ,müzik aleti önemli bir proje değilmiş ve buna kredi verilemezmiş.İşte arkadaşlar şu an bu zihniyet yüzünden ben atılım yapamıyorum beni aylardır sıkan konu buydu.ne hükümet işimi önemsiyor nede vatandaş işte bu yüzden sektör değiştirmeyi düşünmüştüm.ama artık sizlerden destek umarak bu yolda devam etmek istiyorum.bu yazımı okuyanlar lütfen başkalarınada aktarsın.türkiyede org üretmek için başka yol yok.ya çok paralı bir yatırımcı gerekiyor yada devlet desteği.ama devlet oralı bile olmuyor.sırf bu tutumu yüzünden bir sürü değerlerimizi yitirmedikmi?
bir çok bilim adamı sırf bu yüzden yurt dışına kaçtı ve oralarda dünya çapında başarılara imzalarını attılar.
burada kalsaydılar ve destek görseydiler bu başarılar türkiyeye mal edilecekti.ama olmadı.
ben devletten umudumu kestim bana destek vereceklerine artık inanmıyorum işte bu yüzden tek çare kendi aramızda bu işin temelini atmak kalıyor.

yurt dışına giden paralarımızın hesabı bilinmiyor ve bu yüzden kalkınamıyoruz.İthalatımız çok ama ihracatımız az.

saygılarımla:
can başar

bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla