Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-30 -2007   #2 (permalink)
Prophecy
***MüziK***

Prophecy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 04-05-2006
Teşekkür Etmiş: 8
Teşekkür Almış: 10

Sponsor
Standart pa800 alırken yanında neler alayım?

yazılanları okumadan önce yarı şaka yarı ciddi olduğunu gözönünde bulundurmanızı rica ediyorum.

...

muhtemelen önümüzdeki ay içerisinde pa800 alacağım, tabii ki temiz ve hesaplı bir ikinci el tyros bulamazsam.

beni kara kara düşündüren bir sürü soru - sorun var kafamda! bu yüzden bir yandan da bunlar için çözümler üretiyorum kafamda...

işte onlardan bazıları:

1. midi bir keyboard alacağım. midi bağlantı ile pa800'e bağlayıp midi keyboard'ın tuşesini ve pitchbend'ini kullanacağım. çubuk pitchbend'li bir midi keyboard bulabilirsem ne âlâ!

2. ups... güç kaynağı yani! ortada elle tutulur bir set olmadığı için ben zırt pırt set yüklerim bu alete... ya set yüklerken elektrikler giderse! kullanıcı hatası deyip tamir parasını bana feslemezler mi? feslerler!!! o zaman elektrik kesintisine karşı güç kaynağı şarrrrrt!

3. herhangi bir kargo şirketiyle "indirim anlaşması" satın alacağım. pitchbend bozulursa nereye göndereceğim. İstanbul'aaaa!

4. kaliteli bir home studio microfon şart... eh bu da idare eder. nasıl olsa eninde sonunda bütün seslerden baygınlık gelecek! zurnacı bulursam zurnacı kardeşime, davulcu bulursam davulcu kardeşime, sipsi, bağlama vs. bu mikrofonla kayıt yaptıracağım ve kendi sample'lerimi az da olsa kullanacağım.

5. beş on tane değişik renklerde flash bellek... her birine farklı bir set... bozulur mozulur, karıştırırız falan maazallah!

...

herkese selam...

Prophecy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla