Konu
:
kapalı konu berkçik
Tekil Mesaj gösterimi
06-11 -2007
#
2
(
permalink
)
StaRbro
Süper Üye
Üyeliği:
03-07-2007
Teşekkür Etmiş: 1
Teşekkür Almış: 5
Sponsor
Demo Kaydetmeyi Bilmeyen Kalmasın(Resimli Anlatım)
merhaba arkadaşlar. aramızda yetenekli olup da bilgisayarda demo kayıt yapmak isteyen ve yapamayan ya da nasıl yapıldığını bilmeyen arkadaşlar için, bunu kendi yaptığım şekilde, resimli olarak anlatmak istedim.
bilgisayarda demo kayıt yapmak sanıldığı kadar zor değil, tabi bu dediğim bizim yaptığımız amatör kayıtlar için geçerli. bunun için çok güçlü bilgisayarlar, çok kaliteli ses kartları ve pahalı mikrofonlara gerek yok. orta halli ve bir adet ses kartına sahip bir bilgisayar ve bir mikforon, tabi bir adet de kayıt ve mix programı yeterli. bu işi yapan, adobe audition 2.0 gibi harika programlar var ancak bu gibi ağır programlar benim bilgisayarımı ve ses kartımı beğenmiyor
kayıt için boyutu oldukça küçük (5 mb) ve kullanışlı bir program olan acoustica mixcraft'ı kullanacağız. programı
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız.
KayıT için Tıklayınız
]
indirebilirsiniz.
ben kendi kayıtlarımı notebook bilgisayarım ve kulaklıklı mikrofonla yapıyorum, daha iyi bilgisayar ve ses kartlarınız ve daha iyi mikrofonlarınız varsa tabiki daha iyi sonuç alırsınız. benim demolarımdan birini henüz dinlemediyseniz kaydın kalitesi hakkında aşağı-yukarı bir fikir sahibi olmak açısından aşağıdaki kaydı dinleyebilirsiniz.
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız.
KayıT için Tıklayınız
]
şimdi programı açıp sırasıyla aşağıdaki işlemleri uyguluyoruz...
bu kadar
Düzenleyen - StaRbro Tarih: 01/07/2007 02:12:43
Düzenleyen - StaRbro Tarih: 28/08/2007 23:11:00
Düzenleyen - StaRbro Tarih: 28/08/2007 23:23:17
StaRbro Bu Mesaj Için Teşekkür Edenler:
ayhan06
StaRbro
Açık Profil bilgileri
StaRbro nickli üyeye özel mesaj gönderin
StaRbro - Daha fazla Mesajını bul