Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06 -2008   #12 (permalink)
ozgur.e
Geziyorum

ozgur.e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 10-06-2008
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor
Thumbs up Cevap: Yamaha PSR-70 Tecrübeli arkadaşların dikkatine!

Selamlar arkadaşlar

Şu internet ne acayip bir yer.Cihazı araştırırken kendi orgumla ilgili yorumlara denk geldim.Bak şu işe.(İyi pazarlamiş diyen arkadaşıma teşekkürler
Çok zaman geçti tabi ama orgu alan bechotechno arkadaşım da gayet memnun kaldığını bana bizzat iletmişti bana , ki buna hiç şaşırmadım.

Kısaca söylemek istediğim şu.Cihaz az ama öz kaliteli sesleri ritimleri olan ,klavyesi çok kaliteli bir aletti.Ayrıca orjinal Japon ve o kadar temiz di ki anlatamam.Öyle zaman oldu ki ben vazgeçtim dese alan arkadaş ,üstüne para verip geri alabilirim diye düşündüm.

Kullandıgınız programı iyi biliyorsanız ve zamanınız bolsa Yamaha PSR-70 midi klavye olarak da size yeter.

Yıllarca grup işleri yaptım , Korg dan Roland a Techniks ten Kawai ye klavyelerin en iyilerini kullandık.Ama Yamaha PSR-70 imi sattığım kadar hiç bir şeye pişman olmadım.Tabi bunlar benim kişisel fikilerim yine de katılan olur katılmayan olur.Normaldir.

Bugün itibarı ile tertemiz bir başka PSR-70 i alıp odama koydum.Janjanlı Usb Midi klavyemide bir daha görüşmemek üzere satıyorum en kısa zamanda.

Tüm müzisyen arkadaşlara selamlar saygılar.

''Long Live Old-School''

Konu ozgur.e tarafından (3 Hafta önce Saat 21:36 ) değiştirilmiştir..
ozgur.e isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla