Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-27 -2006   #2 (permalink)
liefschat
Geziyorum

liefschat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 10-15-2006
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 3

Sponsor
Standart Pa80 Hakkinda Bir Yazi :)

bana biraz komik geldi cok hos bence okumanizi tavsiye ederim arkadaslar

korg pa80

korgun rolandin kullanicilarina ozgu cikardigini belli ettigi ilk professional arranger. bol miktarda roland turevi style ve sesler yaninda disaridan ses alma ve iki parcayi ayni anda calip gecis yaptirabilme gibi disketten calan muzisyenlerin en sevdigi ozellikleri doldurmus olmasi tanidigim tum muzisyenlerin almasina sebep olmustur. stylelarini bilgisayar ortaminda editleyen yazilimlari dogrudan korgun vermesi de ayri bir guzellik olarak kayitlara gecsin diyor bu ilk entry'mi noktaliyorum. hayirli ugurlu olsun.

$u siralar korg turkiye'nin cikardigi yepyeni ritm paketleri ile birlikte piyanist $antorlerimizin gozdesi olma yolunda emin adimlarla ilerleyen bir alet. ritm paketleri tunel'de bulunabilir.

aslan han ve tünelde en çok satan klavye...
(klavyeci, 25.08.2004 03:16 ~ 03:17)#5496933 !?

bu güzide alet hakkında daha detaylı bilgiler edinmek ve görmek için:

[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]

style,sesleri ve kalite hissi roland va7 den iyi olmayan ancak cift sequencer calıstırma ve türkce ritim ses kartı ekleyebilme özelliğiyle cazip gelebilitesi bulunan org.bazı style ve endingler roland ile aynı.ama transpose ve octave ayarı gibi dugmelerinin hemen göz önünde bulunması kullanımı kolaylastırıcı artılar tabii

2 sene önce 1500 dolar fiyatı bugün süper satışlarıyla alakalı olsa gerek 1500 euro olmuştur. kardeşi olan korg i30 ise 1800 ytl idi geçen gün sorduğumda. içindeki müzik aletlerinden bazıları korgun trinity(mi neydi) sequencerından alınmış (güzel yani)

bu modelden sonra çıkan korg pa60 ve korg pa50'ye artı olarak flash kart takılabilmektedir. flash karta sample'ler yüklenebilir, kartın içindeki stylelar kullanılabilir.

piyasa klavyesi olarak iyi iş görebilecek ama gercek profesyonelligi asla yansıtamayacak korg modeli.tuşesi,tuşesinin verdigi his,kullanılabilirliği çok düşük seviyede.size casio org calıyormus hissi veriyor

çok baba bir düğüncü klavyesidir. romanlar arasında böbürlenme vesilesidir..

"benim biladerde vardır pa seksen"

liefschat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla