"PA80" de neler oluyor???
yaklaşık üç haftadır bir pa 80 almak için araştırma yapıyorum ortaya çıkan sonuçlar;
1. piyasada sıfır cihaz bulmak imkansız gibi. sıfır olarak satılanlar hakkında da malezya yapımı, işletim sistemi doğru yüklenmemiş türünden şeyler söyleniyor. ayrıca 16 mb. kartlı 1250 euro ile kartsız 1700 euro arasında değişen acayip bir fiyat yelpazesi var.
2. harddisk'i olan modellerin arıza yapma olasılığının yüksek olduğunu çünkü harddiskin aleti çok fazla yorup kilitlenme yapmasına sebep olduğunu söylüyorlar.
3. İnternetteki müzik sitelerinden indirilen setlerin vs. virüs içerme olasılığının çok yüksek olduğu söyleniyor(bu kounda ne önlemler alınacağı söylenmiyor tabii ki)
4. neredeyse bütün pa80 sahipleri pa800 e meyilli oldukları halde cihazın fiyatı yükselir(elimizdeki cihazların fiyatları düşer) kaygısıyla çeşitli söylentiler çıkarıyorlar.
sanırım alışveriş için bundan daha kötü bir zamanlama olamaz. bu konuda gerçekten bilgisi olan birisi bir yanıt verirse çok mutlu olacağım çünkü hala bir cihaz satın alamadım.
saygılarımla
|