slm arkadaslar...
roland sirketinin mezar tasindan isvec'te ilk ben aldim.
bu mezartasi diye adlandirdigim sey.... roland exr 40or
piyasadaki oriental klavyeleri göz önune alarak exr 40or'un iyi bir alet oldugunu dusundum ve hemen roland sitelerine ve forumlarina falan göz atmaya basladim.
hic bir yerde demo bulamamam, exr hakkindaki iyi dusuncelrimi onayladi.
ve hemen email ve telefon yardimi ile isvec'teki roland ana-bayisiyle irtibata gectim.
fiyatinin 10.000 isvec kronu oldugunu yani yaklasik 1000 eur oldugunu ögrendim ve isvecte daha hic satdilmadigini ve hic bir butikte görup deneyemeyecegimi yazmislar..
iyi dedim ilk be alayim.
sonra telefon ettim ve sordum..
eski e40 ile aynimi bu alet falan gibi.. drum'slarini ve seslerini sordum.. bana dedilerki.. üüüü ne demek efendm sample duynasi hizla gelisiyor.. exr de yeni sesler ve ritimler var elbette..
iyi dedim siparis ettim ve bugun aldim birtane.
eve geldim .. guzelce actim ve cikartim kartonundan.
ohh oh ne guzel bi alet.
hadi bismillah.. start a bastim
yahi bu benim seneler önce .. teeeee biyiklarim yeni yeni terlerken kullandigim e40 mi yoksa exr 40 mi???
aman allah'im
bu roland'in mezartasi olmali....
evet evet ... ta kendisi ..
yahu arkadaslar dostlar .. vatandaslar .. her ne iseniz..
bukadarda olurmu yani pes vallahi-
size exr 40or u anlatmayacam... e40'in aynisi tek buyuk farki ise
roland ritimlerini yukleyebilmeniz ama ritimleri kendiniz yapamiyorsunuz.. sadece hazirlari yukleyebiliyorsunuz..
neyse yaf..
ben roland'in toprak altinda oldugunu ve birgun super birseyle topragi yarip cikmasini bekliyordum... ama simdi o topraktan cikamadigini ve üstelik exr 40or diye birde mezartasinin oldugunu kendi gözlerimle gördum...
// tuncay cankaya
arkadaşlar bu tuncay abinin acıklaması ve buda yaptığı demosu
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]
Düzenleyen - roman39 Tarih: 13/09/2006 13:45:06