Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-20 -2008   #4 (permalink)
Prophecy
***MüziK***

Prophecy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 04-05-2006
Teşekkür Etmiş: 25
Teşekkür Almış: 31

Sponsor

Yaşıtmışız,

Temel olarak 3 seviye klavye var:

* Alt seviye
* Orta seviye
* Üst seviye

Sizin bu konudaki düşüncenizi okudum. Gayet mantıklı yazmışsınız. Alacaksanız, zorlayıp bir yukarı seviyeyi seçmek, herşeye değer!

Orta seviye klavye... buraya konulabilecek klavyeler Yamaha için "a1000TR" ve bir üst versiyonu "OR700TR" dir.

En son söyleyeceğimi en başta söyleyeyim... Siz, biraz daha klavyeleri inceleyip, öyle klavye seçin!

Devam ediyorum...

A300 ya da A300tr...

Okuduğum kadarıyla size az gelecektir bu klavye! Siz, ilk etapta en az bir a1000TR ile başlayın. En az 2 yıl sizin müzik zevkinizi tatmin edecek ve müzikal deneyiminizi daha yukarıya taşıyacaktır.

Niye a1000tr?

Çünkü ritim yazmak, editlemek, arayüzü, sound creator, multipad - multipad creator gibi üstünlükleri...

Ve alacaksanız kesinlikle 2. el bir a1000tr alın. Atıyorum, bir yıl kullansanız 200 - 300 ytl zararına satsanız, bu paraya bir klavye deneyimi yaşamış olacaksınız. Çok mu?

Ben a300tr istiyorum diyorsanız onun da ikinci elini bu sitedeki pek çok kullanıcı arkadaştan alabilirsiniz.

Yamaha'lar ev ortamında uzun yıllar sorun çıkartmadan çalışır. Ben a1000'in içini defalarca açıp inceledim... harikulade bir malzeme kalitesi var.

...

Eğer MSN'de konuşmak, merak ettiklerinizi sormak istiyorsanız özelime MSN adresini yollayın. Bilgi anlamında yardımcı oluruz.

...

Not: Aklınıza da gelmesin... Bana klavye mi satacak acaba diye? Ben öğretmenim ve adı geçen klavyelerin hiçbirini kullanmıyorum. Sadece birkaç dost kazanırsak ne mutlu davasındayız.

Prophecy ` Diyorki: i love you tyros
Prophecy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla