Alıntı:
mcagis Nickli Üyeden Alıntı
Uzun zamandan beri yaşadığım linklere girememe sorunum hakkında, daha önce de admin'e mesaj atmıştım ama sorun hala devam ediyor. Mesela bu sayfadaki linklere girebilmek için, sayfanın üst kısmındaki bölümde kullanıcı adım ve şifremi giriyorum, "yönlendiriliyorsunuz..." yazısı gelip tekrar sayfaya geri döndüğümde hala linkleri göremiyorum. Linklerin yerinde "linkleri görebilmek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız" gibi bişey yazıyor. Bu arada sayfanın üst kısmındaki bölümde giriş yapmamış gibi görünüyorum. Oysa ki anasayfaya gittiğimde giriş yapmış olduğum görünüyor... Bir de bazı sayfalar benim ekranımdan taşıyor, ekran altında da sayfa kaydırma çubuğu çıkmıyor, forum sayfa ayarlarım ile ilgili bir sorun mu var acaba... İlgilenebilirseniz sevinirim, teşekkürler...
Ben bu mesajı yazdıktan sonra, bu sayfaya geri döndüğümde linkler görünmeye ve sayfanın üst kısmında da hoşgeldiniz mcagis yazısı görünmeye başladı. Acaba linkleri görmek için o sayfada cevap yazmam mı gerekiyor...
|
hoşgeldiniz giriş yaptıhınız da beni hatırla butonunu da tıklayınız forum ayarları sorunsuzdur paylaşım şekline göre mesaj penceresi büyüyor cevap yazmanız gerekmiyor hoşgeldiniz yazdıhı zaman sorunsuz linkleri görürsünüz ok