arkadaşlar lütfen herkes okusun-değerli-abimiz-zeki-kanal-1-de-yarışmada-gönül-desteğ
trakyanet çatısı altında toplanan değerli arkadaşlarım.geçen yıl aranıza katıldığımdan bu yana tüm müzisyen arkadaşların birbirleri ile herhangibir menfaat gözetmeksizin dayanışmasını izlemek bana büyük mutluluk verdi.bu arada ile eksik olan altyapılarımın tamamlanması için bana elbirliği ile yardımcı olmanızda son derece duygulandırmıştır.bu birlikteliğin sonsuza dek aynı özveri ile devam etmesi en büyük dileğimdir.
arkadaşlar uzun yıllar hep sesimi büyük kitlelere duyurabilme fırsatı aramıştım.ama asıl mesleğimin "bankacılık" olmaı dolayısıyla buna olanak bulamadım.ancak 2003 yıulında emekli olduktan sonra kendimi tamamen müziğe verdim ve çalışlmalarımı dahada yoğunlaştırdım.işte bunun sonucu olarak 15 gün evvel "kanal 1" tv.nin açmış olduğu "ses yarışması" elemelerini ilk 8'e girerek kazandım.bunu sizlerle paylaşmak bana büyük bir gurur veriyor.aranızda şahsen görüştüğüm arkadaşlarım var "berkçik ve passenger" gibi.mayıs'ın 11.'i akşamı ilk canlı yayın proğramında yer alacağım.orada bir anlamda sizden biri olmanın onuru ile başarılı bir performans sergileyip göğsünüzü kabartmak istiyorum.
müsait olan arkadaşlarımın izlemesini ve dualarıyla bana güç vermesini temenni ediyorum.konu ile ilgili ayrıntılı bilgileri gerektiği zaman berkçik arkadaşıma bildireceğim.değerli arkadaşlarım yeri gelmişken belirtmeden geçemiyeceğim.biliyorsunuz bu tür yarışmalarda dereceye girmek halkın kontör desteğiyle mümkün olmaktadır.ancak önemle arzetmek istiyorumki burası hiçbir zaman bir menfaat düşkünü insanların sitesi olmadığı için bunca yazıyı sizlerden kontör dilenmek için yazdığım asla düşünülmesin.tek amacım tüm arkadaşların manevi desteğinin yanımda olduğunu bilmektir.orada şayet izin verirlerse trakyanet'ten büyük bir gururla bahsetmek isterim.hepinize bol kazançlı işler diliyorum.
zeki karagül
|