Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-18 -2006   #2 (permalink)
ahmeterden
Üye

ahmeterden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 01-01-2006
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor
Standart mikadomelih in dikkatine!!!!!!!!genesys oryantal

değerli melih kardeşim ben genesys oryantali ilk duyduğumdan beri gerek internetten gerekse trakya müzikten takip ediyorum ve bilgi toplamaya çalışıyorum.sen gerek açtığın konularla gerekse verdiğin cevaplarla ilgilenenlere yardımcı olmaya çalışıyorsun.teşekkürler.
fakat sana bir eleştirim olacak.umarım bu eleştirimi yapıcı bir eleştiri olarak alırsın.ben gem genesys in ritm ve ses tonlarını begeniyor ve güveniyorum.sizler gibi gem hakkında bilgili ve donanımlı arkadaşlarımızın bize bu aletin ritm ses performans ve teknik özelliklerini yeteri kadar tanıtmadığınızı düşünüyorum.bu konuya biraz daha önem verirseniz genesys hakkında bilgi edinmek isteyen birçok arkadaşımıza yardımcı olacağınızı düşünüyorum.genesys i daha fazla tanıtırsanız(örneğin:ritim ses ve bazı güncel şarkı demoları ve altyapıları ayrıca kullanıcıya kolaylık sağlayan bazı teknik ve domanım özellikleri bakımından) piyasanın önde giden orglarıyla (korg pa80 ve pa1x) kıyaslama imkanımız doğacağını düşünüyorum.ilgini ve desteklerini bekliyorum.şimdiden çok teşekkürler.( konuyu okuyan arkadaşların öneri ve yorumlarını bekliyorum.

ahmeterden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla