Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-18 -2006   #2 (permalink)
francesco85
***MüziK***

francesco85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 08-29-2005
Teşekkür Etmiş: 10
Teşekkür Almış: 7

Sponsor
Standart Roland'a Baskı

arkadaşlar, eminim ki birçoğumuz türk müziğine daha uygun, daha uygun fiyatlı klavyeler için roland'a e-posta atmıştır.yanıt bile alamamış olabilirsiniz.diyorum ki yeni bir e-posta dalgası oluşturalım.daha önce yapılanlardan daha fazla kişiye ulaşmaya çalışalım.bence denemeye değer.roland'ın adreslerini bilenler buraya bıraksın.bu adresi ve isteğimizi forwar ederek bütün roland kullanıcılarına iletelim.daha önce denedik ama olmadı demeyin.türkiye'de barkat'tan sonra roland bitti.bu işe distribütörün bile el atması lazım.eğer hala içinizde roalnd kullanmak için bir heves varsa sesime kulak verin.İnanın bana roland kullananları internette tek tek bulup forward yaparım.on binlerce e-posta mutlaka dikkat çeker.mesele roland g-70 tr veya yepyeni bir klavye olamaz mı?en azından ileride çıkacak klavyeler bizim için de modifiye edilebiliri hâle getirilebilir.okul bitince e-86'mı satmak istemiyorum.yanına bir klavye daha almak istiyorum.korg pa80 güzel makine olsa da roland'dan vazgeçmemek gerekli.foruma cevaplarınızı bekliyorum.unutmayın ki en küçük bir umudun bile peşinden koşmak gerek.saygılar...

francesco85 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla