Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11 -2008   #3 (permalink)
busamania
Süper Üye

busamania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 06-23-2007
Teşekkür Etmiş: 5
Teşekkür Almış: 5

Sponsor

selamlar..kardeş bende fantom X8 var ve ben memnunum.iyi bir sample aleti ama eğer sağa sola götüreceksen X8 hem çok büyük hemde çok ağır.X6 al derim.gelelim sample ses olayına.kendin uğraşman gerekiyor.inan ses yapılabiliyor hemde çok pratik ama benim sıkıntım düzgün ve kaliteli wav yada aiff ses sampleları bulmak zor ben hala bulamadım.birkaç üflemeli ses dışında sample ses atmadım.zaten cihazın kendi içinde fabrikasyon wav multisampleları var ve 8 katmanlı ses yapılabiliyor.keman ve klarnet sesleri yaptım ben güzel oldu.bak sana tavsiyem ki ben müsait zamanım olduğunda öyle yapacam BEST SERVICE ORIENT WORLD ve AKAI VOICES OF ISTANBUL paketleri var araştır demolarını dinle gayet güzel ve gerçek.onların içindeki multisample sesleri ayıklayıp on numara kullanacam kısmetse.tek gereken içindeki wav multisample seslerini ayıklamak kardeşim.gerisi çocuk oyuncağı.bende bi ara piman olur gibi oldum ama hırs yaptım vede derinine indim.hatta bir studyo ile görüşüyorum bu ses işleme ve kayıt olaylarını hiç olmazsa beni tatmin edecek ve işimi görecek kadar öğrensem yeter.KORG un seslerini hiç sevmiyorum bu arada söyleyeyim.eğer maddiyatın iyiyse ki motif XS için pahalı demişsin ki aynı sıkıntıyı ondada yaşarsın sample hususunda sana söyleyim ben çok araştırdım.kurzweil tavsiye ederim ama oda felaket uçuk fiyatı var...valla seçim senin fantomX le ilgili aklına takılan bişe olursa sor lütfen..

busamania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla