Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-25 -2007   #3 (permalink)
Archimed
***MüziK***

Archimed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 11-01-2005
Teşekkür Etmiş: 12
Teşekkür Almış: 16

Sponsor

arkadaşlar bende 2 yıl önce em-55 or vardı; o orgu aldıktan sonra "keşke yamaha psr a-1000 alsaydım" diye az yakınmadım. neden mi?

çünkü; em-55'de 3600 civarında ses var. ancak aletin ses kalitesi beni tatmin etmemişti. aletin wave rom hafızası 3600 sesin kalitesi olması için yetersizdi. üstelik bir çok aynı sesi döndürüp dolaştırıp farklı bankalara yeniden koymuşlardı. nitekim em-55'i bile elimden zor çıkardım. emin olun; şimdi kullandığım psr a-300'ün gerek kendi üstündeki sesler, gerekse can abi'nin yüklediği sesler çok daha kaliteli.

yine bir hayat tecrübesi: tünel'de birçok yerde çok sayıda sıfır temizliğinde em-55 var. diğer yandan çok sayıda oldukça eski görünen psr a-1000 ve pa-80 var. neden? benim şahsi görüşüm; birçok kullanıcı em-55'den memnun kalmayınca fazla israr etmeyip doğrudan elden çıkarma yoluna gidiyorlar. psr a-1000 ve pa-80'i de çok kullanıp eskitince insanlar ellerinden çıkartıyorlar. bu bile bence alet hakkında genel bir fikir vermeye yetebilir.

bu arada illa roland derseniz; exr-46 kötü bir alet değil. aletteki bağlama ve meydan saz sesleri çok iyi. ancak bir yamaha'daki mey sesi yok. belki exr-46 çok iyi bir alet olmayabilir ancak em-55 ile aralarında dağlar var.

Archimed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla