Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-27 -2004   #2 (permalink)
Admin
GeneL SorumLu

Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 02-15-2003
Teşekkür Etmiş: 59
Teşekkür Almış: 1,000

Sponsor
Standart Yamaha Psra1000

Ses Kaynagi : AWM Dinamik Stereo ÖrnekleyiciEkran : 320 x 240 dot geriden aydinlatmali grafik LCDKlavye : 61 tus (C1den C6ya, normal hassasiyet)

Ses

Polifoni (max) : 32Sound Rom : 16 MBSes Adedi : 276 ses + 480 XG ses + 20 davul setiStandart Ses : 229Oryantal Ses : 43Sicak Sesler : 3Canli Ses : 1Standart Davul Setleri : 14Oryantal Davul Setleri : 6Sound Creator özelligi vardir.Efekt Bloklari : ReverbChorusDSPEfekt Tipleri : Reverb - 23 Preset + 3 kullaniciChorus - 15 Preset + 3 kullaniciDSP - 93 Preset + 3 kullanici

Akompanyeli Ritimler : 190 Oryantel Ritimler : 123 Session Ritim : 4 ACC Çalma Tipleri : Tek Parmak, Normal, Bas, Multi, Bütün Parmaklar, Tüm Klavye.Style Creator özelligi vardir.

Sarki

Format (biçimleme) : SMF (Format 0,1),ESEQPreset sarkilari mevcuttur.Sarki sözü yazilir ve okunur.Kayit : Gerçek Zamanda Kayit, Çok Kanalli Kayit, Adim Adim Kayit, Sarkiyi editlemek mümkündür.16 kanal Sarki yazilabilir.Multi Pad : Preset - 4 pad x 54 bankaHafiza Üniteleri : Floopy Disket SürücüsüFlash Hafiza (dahili) - 512 KBFlash Hafizaya yüklenebilen Sarki, Ritim, Registrasyon, Ses, vs.Tempo : Tempo Araligi ( 5-500 arasi )Tap tempo özelligi mevcuttur.Metronom mevcuttur.Koma Ayarlari (Panel üzerinde) : Oryantal koma ayarlari vardir.Koma ayarlari 6 hafizalidir.Registrasyon Hafizasi : 8 buton.Regist Sequens mevcuttur.Freeze çalma özelligi vardir.

Digerleri : Demolar - Özellik, Ses ve ritim demolari Lisanlar - ingilizce, Almanca, Fransizca Yardim dosyasi mevcuttur.Direkt özellik seçme butonu Ana ses ayari Fade In/OutTransposeTuningTouch Response ( Tus Hassasiyeti )Jaklar ve Baglantilari : DC Giris, Kulaklik, MIDI(Giris/Çikis), TO-HOST, HOST Seçici SW,Ayak Pedali 1, Ayak Pedali 2, AUX Çikisi (Seviyesi Ayarlidir-Sag/Sol)Çikislar (L/L+R)Pedal Özellikleri : Ses Seviyesi, Sustain, Sustenuto, Soft, Glide, Portamento, Pitchbend,Modülasyon, DSP Çesitleri, Sarki START/STOP, Ritim START/STOP, vs.Amfilikatör/Hoparlör : Amfilikatör ( 12 W x 2 )Hoparlör (12 cm+5 cm) x 2Max.Harcanan Güç : 31 WBesleme Kaynagi Yamaha AC Adaptör PA-300 dahil Ölçüler : 973 x 399 x 161 mm Agirlik : 10.0 Kg

oryantel enstruman Sesleri

Ud, Ud Tremolo, Ney 1, Ney 2, Ney-Taksim, Kaval, Kanun, Oktav Kanun, Santuri, Zurna, Buzuki, Bouzouk, Baglamas, Kemençe, Santur, Saz, Tar, Rababa, Awtar 1, Awtar 2, Zurna 1, Zurna 2, Gerba, Gerba Chorus, Dosaleh, Mijwez, Mizmar, Mizmar Oct., Al Badou, Argoul, Solo 1, Solo 2, Solo 3, Solo 4, Solo 5, Accordion, Watariyat 1, Watariyat 2, Watariyat 3, Pizzicato, Brass 1, Brass 2, Brass 3

Oryantal Davul Setleri

Arap Seti, Khaligi Seti, Iran Seti, Arap Karisik Set, Khaligi Karisik Set, Iran Karisik Set.

Oryantal Akompanyeli Ritimler
36 Arap Ritimi, 34 Khaligi Ritimi, 25 Iran Ritimi, 16 Türk Ritimi, 12 Yunan Ritimi

Admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla