Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-28 -2007   #1 (permalink)
nuans_34
GeneL Moderator

nuans_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 03-12-2007
Teşekkür Etmiş: 2
Teşekkür Almış: 27

Sponsor
Standart yardımcı olur musunuz? çok acil..!!!

midiyi çok önce indirmişim bilgisayarıma.. bu yüzden kime ait olduğunu bilmiyorum..!!
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]
sevgili dostlar...

aşağıdaki altyapılar benim için çok önemli.
hazırlanan küçük oyunlarda kullanılması gerekiyor... elinizden gelen yardımı yapacağınızdan hiç şüphem yok.. şimdiden teşekkür ediyorum..
mümkün olduğunca çabuk olursa.. sevinirim..!!

kınayı getir aney
misket
evreşe yolları
marmara kız karşılaması ( bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum..) ama çiftetelli diye düşünüyorum..
çökertme
kemençe...
cimilli..
silifkenin yoğurdu
fidayda
yurtseven (halayımız bitmesin)
makaram sarı bağlar
nar ağacı
recebim...
kızılcıklar oldu mu?

bir iki tanesini yazdım ama forumda bulamadım.. araştırmaya devam edeceğim.. lütfen bildiklerinizi bana iletir misiniz? gerçekten çok karışık..mı.. yoksa ben mi beceriksizim? bence tüm md ler kategoriler halinde download bölümünde olmalı..!!

düzenleyen - nuans_34 tarih: 28/03/2007 02:22:45

midiyi çok önce indirmişim bilgisayarıma.. bu yüzden kime ait olduğunu bilmiyorum..!!
sevgili dostlar...

aşağıdaki altyapılar benim için çok önemli.
hazırlanan küçük oyunlarda kullanılması gerekiyor... elinizden gelen yardımı yapacağınızdan hiç şüphem yok.. şimdiden teşekkür ediyorum..
mümkün olduğunca çabuk olursa.. sevinirim..!!

kınayı getir aney
misket
evreşe yolları
marmara kız karşılaması ( bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum..) ama çiftetelli diye düşünüyorum..
çökertme
kemençe...
cimilli..
silifkenin yoğurdu
fidayda
yurtseven (halayımız bitmesin)
makaram sarı bağlar
nar ağacı
recebim...
kızılcıklar oldu mu?

bir iki tanesini yazdım ama forumda bulamadım.. araştırmaya devam edeceğim.. lütfen bildiklerinizi bana iletir misiniz? gerçekten çok karışık..mı.. yoksa ben mi beceriksizim? bence tüm md ler kategoriler halinde download bölümünde olmalı..!!

nuans_34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla