Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04 -2006   #1 (permalink)
cagatay
kıdemLider

cagatay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 01-19-2005
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 57

Sponsor
Standart lütfen okuyunuz!!!!

arkdaslar uzun zamandır sitede takip ediyorum ve üzülerek sölemek istiyorum bazı arkadaslarımız md altyapılarımı kendi isimilerini kullanarak diğer sitelerde yayınlamakta yani anlıyacağınız kendi yapmış gibi sitelerde yayınlamaktadırlar!!!bi kaç sitedede ben yayınlamaktaydım ama bundan sonra hiç bisitede yayınlamıyacağım mdlerimi sadece bu sitede ve değerli bi dostumun sitesinde yayınlayacağım ama bu siteye özel linkler ve şifre uygulamasına geçeceğim yani bazı mdcilerin diğer sitelerde yayınlamayı onlemek için aslında yayınlamalarına hiç bişey demiyodum ama baktımki kendi isimlerini kullanıyolar o zaman bu koşula başvurmak zorunda kaldım!!!sevgili admin ve ben bu koonuda yeni bi uygulama yapacağız!!!bazı paralı md siteleri benim md parçalarımı kendi isimlerini yazmışlar sırf bu yüzdende onlara saygısızlık olmasın emekleri boşa gitmesin diye sitede yeni parçaları belli zaman sonra yolluyordum bu olaydan sonra kesin kararım yeni parçaları anında sitede yayınlayacağım bilginize!!!anlayışınıza şimdiden teşekkürler!!!!

sadece yaptığım emeğe saygı istiyorum buda hakkım değilmi sizce??????

Düzenleyen - cagatay Tarih: 04/12/2006 16:58:08

cagatay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla