TRAKYAMUZİK.NET SEMİNER DÜZENLEMELİ OKUYUN LTFN..
selam trakyamuzik.net misafirleri ve benim değerli arkadaşlarım 10.000 üyeyi deviren bu trakyamuzik.net yani tüm piyanist arkadaşlarımızın buluştugu evi dediği bu internet sitemiz artık sanal dünyadan çıkmalı ve çeşitli illerde yılda 1 defa da olsa seminerler düzenlemeli ve tüm piyanist arkadaşlarımızı bir araya toplamalı yılda 1 kere 1 günde olsa tüm piyanist arkadaşlarımızı bir araya toplamalı ve onlarla duyguları düşünceleri projeleri ortak sorunlara cevap vermeli ve büyük müzisyen abilerimizden müzik dinletileri ve daha çok dostlugu pekiştirmek adına bir araya toplamalıdırlar diye düşünüyorum.ve inanın ben biliyorum türkiyenin her yerinden tüm piyanist arkadaşlarımız böyle bir projeye gerçekten onay verecektir.özelliklede site adminin böyle bir olayı yapmasını ve gerçekleşmesi için onayını bekliyoruz.şunu da belirteyim böyle bir olayda böylesine güzel bir projede yer almak ve tüm arkadaşlarımıza yardımcı olmak için elimden gelen tüm yardımlarımı ve emeğimi esirgemem.ve şimdi söz sizde asıl siz ne diyorsunuz yorumlarınızı bekliyorumm.........
|