Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-24 -2006   #1 (permalink)
Watman
Kıdemli

Watman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 04-30-2006
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor
Standart Canli Müzik Paltalk Messenger 8.3

degerli arkadaslar bu site gercekten harika...siteyi kuran ve emegi gecen bütün arkadaslara tesekkür ederim...benim sizlere bir önerim olacakti..paltalk messenger 8.3 diye bir site var bu sitede tabiki download yükledikten sonra buraya üye oluyorsunuz...ücretsiz..bu site bütün ülkeleri kapsiyor icinde..türkiye dahil..burada bir oda acilsa trakya piyanistler birligi adina...her aksam burada canli müzik yapabiliriz kendi aramizda..kullanimi ingilizce sitenin..ben her aksam bu siteye girip ud ile sarki söylüyorum...sanat müzigi sevenler odasinda..sirasi gelen el kaldirip microfonu alip orkunla sazinla udunla sarki söyler böylece kendimize ait bir eglence ortami olustururuz...tabiki odayi yönlendirecek bir admin olacak ...yani odayi acip kapatacak...isterseniz inceleyin...google yazin aynen böyle...paltalk messenger 8.3 türkce aciklamasida var orada...yükleyin sonra rooms,a girin yani odalara avrupa-sonra türkiye secin..orada aktiv odalar acilacaktir...orada bizlerinde bir canli müzik odasi olur ..her aksam egleniriz...selamlar..udi ibrahim augsburg-almanya...

Watman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla