DEĞERLENDİRME, YORUM VE ELEŞTİRİLER HAKKINDA
selam sayın dostlar,
birçok kardeşimiz bir çalışmasını bu sitede arkadaşlarıyla paylaşmak üzere demosunu veya başka bir çalışmasını hizmete sunuyor.
büyük bir profosyönellik örneği sergileyip değerlendirmeniz, açıklamalarınız, ve yorumlarınız lütfen.
diyor.
bizlerde bu yürekliliği eleştiriye ve yoruma açık olduğunu varsayarak yorum, eleştiri ve önerilerimizi sunuyoruz. her ne hikmetse birçok kardeşimiz artıları anlatılınca seviniyor eksileri dile getirilince küplere biniyor, sinirleniyor, üzülüyor....
arkadaşım madem eksilere açık değilsin artılarınız lütfen de. veya böyle yoruma açık süsü verme, bir çalışmaya 20 arkadaşımız iyi demiş bunun yanında 2 arkadaşımız eh demişse bu özünde iyi demektir. zaten kimse burada sahnede değil, karşısındaki de seyirci değil. burasını arkadaşlarınızla birlikte bir kulis odası olarak düşünün. zaten biz bir aile değilmiyiz. biz burada açıklarımızı görmezsek nerede göreceğiz? arkadaşlar kişi aynaya benzer, ayna herkesi görür sadece kendisini görmez. kişide aynıdır, herkesin hatasını görür bir kendi hatasını kabulleneme,
lütfen sayın dostlarım yoruma açık değilseniz, eleştiriye tahammülünüz yoksa, sadece alkış bekliyorsanız ona göre açıklama yapmanızı önemle rica ediyorum.
başka türlü ne kendinizi üzün nede yorum yapan arkadaşınızın üzülmesine müsade edin. paylaşma sadece artılarla olmuyor. ben tüm dostları birçok engeli aşmış ve müzik konusunda birçok yolu kattetmiş olarak gördüğüm için genelde kimsenin deyinmeye cesaret etmediği eksileri açıklayıp o kardeşimizin daha üst seviyeye, daha iyi ve güzele yönlendirmek istiyorum. fakat inanınki amacım üzmek olmadığı için yorum yaptığım insanın tepkisini görünce ve üzüldüğünü görünce adeta kahroluyorum.
sayın dostlarım bu tür oluşumlara neden vermemek için lütfen herkes beklediği veya açık olduğu görüşünü yazsın. ya profosonellik yapıp yoruma açık olsun yada amatör olduğunu başından söylesin biz sadece artılarını dile getirelim. herkesi saygıyla selamlıyorum. sonsuz teşekkürler
|