selam serkan
kendim bildiğim kadarı ile sana farkları anlatmaya çalışayım.bende bir pa80 kullanıcısıyım.aynı senin gibi düşündüm ve kullanan arkadaşlarımdan alıp birkaç defa program yaptım.pa80 kadar hızlı ve pratik değil,dolkunmatik olması sana bir avantaj sağlamıyor.İkincisi eğer pa1x kolonlu alırsan acayip ağar ve sürekli programa taşı kaldır yaparsan bel fıtığı olma riskin yüksek.İyi yanlarına gelince sesler pa80'e göre çok farklı daha güzel geliyor rx teknolojisi sayesinde.ritim konusunda daha fazla hafızan oluyor tabi birde exb türk bordun var ise 64 mb lik bir ritim ve ses hafızan mevcut.batı drum kitler çok iyi ve farklı.mp3 board ve cd writer olursa alette tüm md ve mp3 leri okutup çaldırabilirsin.aklıma gelenler bunlar.
fiyat olarakda arada nerde ise pa80 e göre 2 kat fark var.sıfır ve full bir makina almak istesen şu an 3400 euro vermen gerekiyor ,ikinci eli ise 2600-2700 euro gibi bu özellikeleri olan bir pa1x.tr de bu makina çok pahalı.hollanda da full kapalı kutu 2000 euroya alabilirsin.
benden bu kadar,başarılar,
doğan
izmit
|