almayalım pa 800 arkadaşlar...kek olmadığımızı anlasınlar...takım tutar gibi ben korgçuyum-sen yamahacısın-o ketroncu diyip çakılıp kalmayalım markalarda...bende düne kadar korg kullandım ama pa800 olayındaki gerçekler çok aşikar...alette set yok,para vermeden set mümkün değil,ram sorununu artık kimse inkar edemez sabit,hadi o da tamam...ama ram arızasından dolayı tüketiciyi mesul tutarak ücreti ona yüklemek bence biraz kurnazlığa kaçıyor...korg yetkilileri ıspatlasınlar o zaman:bir tane pa800 e kamera önünde ram yakan bir set yüklesinler ve ramın yandığını bize göstersinler..o orgun servis ücretini ben cebimden karşılayacağım.hodri meydan...ama işin özü ,bu adamlar bulmuşlar bizim gibi kuzuları etinden sütünden faydalanıyorlar...iş bizde bitiyor beyler hiç gocunmayalım..kimse tatlı paradan vaz geçmez..ram arızası tekrer garanti kapsamına girer diye beklemeyin..aleti almayarak tavır koyalım..bakın roland türkiyeyi bir boşladı ne hale geldi...korga da bunu hissettirelim...ha illada korg diyosanız pa80 hala bomba gibi alet unutmayın...yamaha or700 ise lokuuuuummm...sevgilerimle
|