Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08 -2008   #1 (permalink)
ikm
Üye

ikm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 11-22-2005
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor
Standart TYROS2 VE MİNCEL

arkadaşlar bugün m.incelle msnde konuştum...tanıyanlar bilir tyros2 için çalışma yapmış ,emek harcamış 1-2 ustadan biri...ama üzülerek gördümki m.incel küskün...nasıl olmasın ki...bütün mesaisini verip,günlerce haftalarca,aylarca çalışıp hazırladığı seti emek hırsızlarınca kendisinden izin alınmadan yayınlanmış...setun emoya 1 tane set (30 ritime set denirse)yaptırdı ya işi bitti onunda...o da setin değerini vermemiş...m.incel de emekleriyle baş başa kalmış...küsmüş...seti sandıklara kaldırmış....
şimdi soruyorum sizlere...bu işten asıl zararı gören kim...tabiki en başta m.incel...peki sonra?sonra biz tabiki...peki seti izinsiz dağıtanlara ne oldu? hİçbİrşey...setuna ne oldu? hİçbİrşey...onlar hayatlarından memnun..biz ise pahallı ama boş aletlerimizle baş başa kaldık....emo yaptığı seti bir daha ne zaman günceller sizce???yada güncellermi...yada başka bir usta çıkarda bizi nevaleye boğarmı...sanmam...sizde beklemeyin.
biz önce elimizdeki değerlere sahip çıkalım...m.incel gibi,dr salim gibi,divemen gibi ustalara sahip çıkalım...bir emek varsa bedelini verelim ki devamlılığı olsun...bu arada setun a da sesleniyorum...bu aletlere dünya para verip aldık sizden...siz bize hediye etmediniz...lütfen markanıza sahip çıkın...alışverişten sonra dostluk bitmesin...bakın orda bir set var...gidin değerini verin ve bizlerle buluşturun...ayakta alkışlıyalım sizi...unutmayın biz yoksak sizde yoksunuz...arkadaşlar sessiz kalmayalım..desteğinizi bekliyorum

ikm isimli Üye şimdilik offline konumundadır