Konu: pa80 usb/hd
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03 -2008   #5 (permalink)
SAZGRUBU
GeneL Moderator

SAZGRUBU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 11-18-2005
Teşekkür Etmiş: 10
Teşekkür Almış: 53

Sponsor

sevgili sirdaslar kardeşim usb takabilirsin tam diyemiyorum fakat böyle bir projem vardı eğer uygulamaya değer derisen yapmanda yarar var ve sonucunuda bizimle paylaşırsan harika olur. projem şöyleydi
bir tane hdd kutusu alacaksın içindeki elektronik devreyi orgun hdd bölümüne yerleştirip tost kablosunu takacaksın. taktığın aparata bir ucu usb girişi olan bir kablo takacaksın eğer kablonun usb uyumlu ucunu orgun hermangi bir yerinden dıçarı çıkarabilir isen öyle daha güzel olur başka türlü ise orgun hdd bölümünesabitleyeceksin. enaz 1 tane 4 gb filaşdisk alacaksın bağlantı yaptığın filaşdisk girişine takıp bu aparatı hdd imiş gibi orgundan formatlayacaksın. daha sonra filaşdiski çıkarıp pc ye takacaksın filaş diskte oluşan 123, 456 ve 789 isimli klasörleri bozmadan alt kısımlarına bilgisayarındaki tüm midi, set ve backup larını yükleyeceksin daha sonra usb yi bilgisayardan çıkarıp orguna takacaksın ve bundan sonra bununla artık hem veri taşıyacaksın hemde hdd gibi kullanacaksın. midileri çalabileceksin ordan orga hertür seti yüklediğin gibi, backupları da kartına yükleyebileceksin.

harddisk'e gelince, bir tane leptop bilgisayar harddiski alacaksın bu 4 gb, 10 gb, 20 gb, 30 gb... 80 gb falan hangisi olursa olur 2.0 olmasına dikkat et ve sıfırı olursa daha iyi olur çünkü eskisi çok çabuk bozulduğu gibi orga sök tak yapıncada kilitleniyor. dediğimiz harddiski orguna takıp formatlayacaksın ve daha sonra bir harddisk kutusu bulup onunla gene dediğimiz gibi pc ye bağlanıp tüm verilerini yükleyeceksin. ben bunca işi yapamam derisen yaklaşık 2 gb civarındaki hertür midi, set ve backup un bulunduğu, sıfır ve 2 sene satıcı firma garantili 40 gb samsung hardiskini bende 150 ytl ye alacaksın orguna eğer istanbul da isen ben kendi elcazımla takıp teslim edeceğim )) hatta orgunu bana getirebilirsen dediğim usb olayını seninle birlikte aynen uygulamış oluruz. sonsuz sevgilerimle,

SAZGRUBU ` Diyorki: [LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]
SAZGRUBU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla